Ο Μ. Γερονικολός στη διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Πειραιώς στους Γαργαλιάνους

Ο Μ. Γερονικολός στη διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Πειραιώς στους Γαργαλιάνους

Στη διαμαρτυρία των κατοίκων των Γαργαλιάνων και των φορέων της περιοχής, με αφορμή το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, συμμετείχε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός.

Μάλιστα, αμέσως μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (ΣΕΤΑΠ), Παναγιώτη Αδαμόπουλο, και το γενικό γραμματέα του ίδιου Συλλόγου, Γιάννη Αδάμο. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν και τα ζητήματα που σχετίζονται με το κλείσιμο υποκαταστημάτων της Τράπεζας, αλλά και ευρύτερα θέματα που αφορούν στους εργαζομένους του πιστωτικού ιδρύματος.

Με αφορμή τη διαμαρτυρία στους Γαργαλιάνους, αλλά και τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στην τράπεζα, ο κ. Γερονικολός δήλωσε: «Οι κάτοικοι των Γαργαλιάνων και του Δήμου Τριφυλίας αναγκάζονται, για μια ακόμα φορά, να εισπράξουν την αδιαφορία των συστημικών τραπεζών, οι οποίες η μία μετά την άλλη κλείνουν τα υποκαταστήματά τους στην περιοχή.

Ενώνουμε τη φωνή μας με εκείνους που διαμαρτύρονται και ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς».