Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022: Έναρξη με Κώστα Μακεδόνα και Ζωή Παπαδοπούλου

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022: Έναρξη με Κώστα Μακεδόνα και Ζωή Παπαδοπούλου

Η έναρξη του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού για το δήμο Καλαμάτας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, σε μια συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και τη Ζωή Παπαδοπούλου από την Προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας, στις 21:00.

Σε ανακοίνωση για την παρουσίαση της εν λόγω εκδήλωσης, ο δήμος Καλαμάτας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ταξιδεύουμε μουσικά με διαχρονικές επιτυχίες όπως “Μαργαριτάρια”, “Μόνο μια φορά”, “Το ποδήλατο”, “Τα πλοία της γραμμής”, “Μη μου λες αντίο”, “Κάτσε καλά”, “Κόκκινα γυαλιά”, “Αντικριστά”, “Έκανες το λάθος”, “Η Λίζα και η κορνίζα”, “Στο λευκό τον πύργο”, “Ουσίες”, “Δεν σου ανήκω” και πολλά άλλα!

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν αγαπημένες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας μεγάλων μας δημιουργών! Κλασικά τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μίμη Πλέσσα, Χρήστου Νικολόπουλου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου, Γιώργου Ζαμπέτα, Μάνου Ελευθερίου, Άκη Πάνου και άλλων, τραγούδια που μας ενώνουν, τραγούδια της πολιτιστικής μας κληρονομιάς!

Μαζί τους οι μουσικοί, Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα, Χρήστος Λαρίσης στην κιθάρα, Νίκος Σταδιάτης στο ακορντεόν, Χρήστος Γκαΐλας στο μπάσο, Γιάννης Σαρίκος στα τύμπανα και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και στην επιμέλεια της ορχήστρας.

Υπεύθυνος ήχου: Άγγελος Πετκίδης
Επιμέλεια προγράμματος: Κώστας Μακεδόνας
Σας περιμένουμε!