Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας: Επιστρέφει με Θανάση Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Χαρούλη, Σπύρο Γραμμένο, Bit gia Bit

Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας: Επιστρέφει με Θανάση Παπακωνσταντίνου, Γιάννη  Χαρούλη, Σπύρο Γραμμένο, Bit gia Bit

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, μετά 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας, επιστρέφει για 12η φορά, ανανεωμένο και πιο πλούσιο από ποτέ, για ένα τριήμερο, 29, 30 και 31 Ιουλίου, στο χώρο των αποθηκών του ΑΣΟ Παμίσου στον Άρι.

Μέσα στα τελευταία 13 χρόνια, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας έχει καταφέρει να λειτουργεί ως πυρήνας δημιουργίας, τέχνης, αλληλεγγύης και εθελοντισμού.  Είναι μία διεθνής διοργάνωση από εθελοντές και φορείς της πόλης. Φιλοσοφία του η ανάπτυξη της δημιουργικότητας των νέων και η προσφορά σε αυτούς χώρων στους οποίους μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους.

Στο μουσικό κομμάτι, Γιάννης Χαρούλης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Στίχοιμα, Planet of Zeus, Βασίλης Ράλλης, Bit gia Bit, Montes Jura, Εισαγγελέας, Το Ασσόδυο, after party Dj sets και οι Ρεμπέντεχνον με ρεμπετομεσήμερο δίπλα στο ποτάμι, θα μας χαρίσουν όμορφες και δυνατές στιγμές.

Βέβαια, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με τη συνεργασία διαφόρων φορέων και ομάδων της πόλης, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας έχει πάρα πολλές παράλληλες δραστηριότητες, που συνδυάζουν τη νεανική δημιουργία, τη διαγενεακή συνεργασία και τη διατήρηση πολιτισμικής παράδοσης του νομού. Έτσι, θα παρουσιαστούν αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά και νέους, προβολές ταινιών μικρού μήκους, εκθέσεις φωτογραφίας, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, διάφορα εργαστήρια και καλλιτεχνικές δράσεις.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του 12ου Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας διαμορφώνεται ως εξής:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ – ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/7, 20.30

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Σπύρος Γραμμένος

Ασσόδυο

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/7, 21.00

Γιάννης Χαρούλης

Bit gia Bit

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/7, 20.00

ΣΤΟΙΧΙΜΑ

Planet of Zeus

Βασίλης Ράλλης

Montes Jura

Εισαγγελέας