Επίσκεψη του Μενέλαου Γερονικολού στην περιοχή του Άρι

Επίσκεψη του Μενέλαου  Γερονικολού στην περιοχή του Άρι

Κατοίκους της περιοχή του Άρι είχε την ευκαιρία να συναντήσει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός.

Το κυρίαρχο ζήτημα που απασχολεί την περιοχή είναι αυτό της παραβατικότητας, ζήτημα που τέθηκε στον κ. Γερονικολό από τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων.

Πρόκειται-όπως ειπώθηκε- για ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δυσκολεύει και επιδεινώνει τις συνθήκες διαβίωσης του μόνιμου πληθυσμού της περιοχής, ενώ αποτελεί και ένα γενικότερο ζήτημα, το οποίο αφορά σημαντικά τμήματα περιοχών του νομού.

Με αφορμή την επίσκεψή του ο κ. Γερονικολός δήλωσε: «Η παραβατικότητα αποτελεί ανοιχτή πληγή για ολόκληρες περιοχές του νομού μας, καθώς πολλά χωριά του Δήμου Μεσσήνης και του Δήμου Καλαμάτας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Η επίλυση του προβλήματος προϋποθέτει την πλήρη ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού και την υλοποίηση ενός σύγχρονου σχεδίου, το οποίο θα μπορέσει να απαντήσει στη ρίζα του προβλήματος.

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να ενισχυθεί και η αποτροπή και στο πλαίσιο αυτό είναι αναγκαία η παρουσία ικανών δυνάμεων της Αστυνομίας στην περιοχή, προκειμένου να διασφαλιστεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε τις προσπάθειες των γυναικών και των ανδρών της Αστυνομίας που υπηρετούν στο νομό, είναι αυτονόητο ότι ζητάμε από την Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες, προκειμένου το πρόβλημα της παραβατικότητας να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά και μακροχρόνια».