Οι «Μπλε» στην προκυμαία Καλαμάτας

Οι «Μπλε» στην προκυμαία Καλαμάτας

Το συγκρότημα «Μπλε» παρουσιάζουν ο Δήμος Καλαμάτας και η κοινωφελής επιχείρηση “Φάρις”, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2022, για μία και μοναδική εμφάνιση στην προκυμαία του λιμανιού την Τρίτη 26 Ιουλίου και ώρα 21.00.

Το συγκρότημα των «Μπλε» δε χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή, την ερμηνεία και τη δυναμική σκηνική της παρουσία σε κάθε συναυλία!

Με επτά albums και ένα διπλό best off στο ενεργητικό τους, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ακούστε live αγαπημένα τραγούδια μεταξύ των οποίων τα “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”… και πολλά ακόμη, με έναν δυναμικό μα και συνάμα διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχετε συνηθίσει.

«Μπλε», ένα συγκρότημα που εδώ και 25 χρόνια πειραματίζεται, δημιουργεί και τολμά διαφορετικές ιδέες και συνεργασίες, διατηρώντας μία συνολική αισθητική ήχου και εικόνας.