Νέα δωρεά 3.000 ευρώ από την ΑΒ Βασιλόπουλος στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Νέα δωρεά 3.000 ευρώ από την ΑΒ Βασιλόπουλος στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Σε συνέχεια του φιλικού παιχνιδιού με τους Παλαίμαχους της Μαύρης Θύελλας

Τη δομή προστασίας ανηλίκων “Κιβωτός του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας” στα Γιαννιτσάνικα επισκέφτηκαν χθες στελέχη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, μέλη της διοίκησης των παλαιμάχων του Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, αλλά και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος αποδεικνύοντας εμπράκτως το αγκάλιασμα της τοπικής κοινωνίας στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί και την ενίσχυση της προσπάθειας των υπευθύνων να δημιουργήσουν για αυτά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Έτσι, σε συνέχεια της δωρεάς των χρημάτων που είχαν συγκεντρωθεί από τον ποδοσφαιρικό φιλικό αγώνα που διεξήχθη τον περασμένο Μάιο στο γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης», με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και τη συμμετοχή της ομάδας των εργαζομένων του γνωστού σούπερ μάρκετ και των παλαιμάχων της Καλαμάτας χθες προσφέρθηκε στην Κιβωτό δωροεπιταγή ύψους 3.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί την επιβράβευση από την κεντρική διοίκηση των συνολικών κοινωνικών δράσεων που πραγματοποίησαν τα καλαματιανά καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, σημαντικό μέρος των οποίων αποτέλεσε το εν λόγω φιλικό.

Ο διευθυντής καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην Καλαμάτα Γεώργιος Κατσιφώλης στην τοποθέτησή του δήλωσε: “Σήμερα είναι ο επίλογος της δράσης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και αφορούσε τη διοργάνωση φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” και εργαζομένων της εταιρείας μας. Βρισκόμαστε για μία ακόμη φορά στη δομή “Κιβωτός του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας” ώστε να παραδώσουμε δωροεπιταγή 3.000 ευρώ η οποία αποτελεί επιβράβευση των δράσεων των καταστημάτων της Καλαμάτας από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Ευχαριστούμε το δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο καθώς και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φάββα για την βοήθεια που μας έχουν προσφέρει καθώς επίσης και τους παλαίμαχους της Καλαμάτας και εδώ παρευρίσκεται ο πρόεδρος ο κύριος Μανώλης Θεοδώρου. Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην διεξαγωγή του φιλικού αγώνα που είχε σκοπό τη συγκέντρωση ενός ποσού για να δοθεί στην “Κιβωτό του κόσμου”. Είμαι πολύ χαρούμενος που εργάζομαι για πολλά χρόνια στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, μία αλυσίδα που κάνει πάρα πολλές δράσεις οι οποίες έχουν κοινωνικό αντίκτυπο.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος από την πλευρά του αφού ευχαρίστησε την εταιρεία σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για την πρωτοβουλία που πήρε, καθώς επίσης και τον σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, σημείωσε ότι: “Ο Δήμος Καλαμάτας έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος σε διάφορες δράσεις που έγιναν και στο πάρκο σιδηροδρόμων και σε άλλους χώρους και για καθαρισμό διαφόρων τοποθεσιών ενώ τόνισε πως πάντα πρέπει να βοηθούμε σε ανάλογες δράσεις. Οσον αφορά στην “Κιβωτό του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλια” επιτελεί πάρα πολύ σημαντικό έργο και γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά ενώ η  πρωτοβουλία που πήρε η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος πρέπει να προτρέψει και άλλους φορείς να κάνουν κάτι ανάλογο”.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Μανώλης Θεοδώρου επισήμανε τα εξής: “Καταρχήν να μεταφέρω την εκτίμησή μου στην εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος για την σημαντική πρωτοβουλία που πήρε ώστε να διοργανώσει ένα φιλικό αγώνα και το ποσό που συγκεντρώθηκε να δοθεί στην “Κιβωτό του κόσμου”. Ακόμη να ευχαριστήσω το δήμαρχο Καλαμάτας που είναι συνοδοιπόρος μας και αρωγός σε κάθε δράση που κάνουν οι παλαίμαχοι όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια ο κύριος Βασιλόπουλος και πριν εκλεγεί δήμαρχος ήταν πάντα κοντά μας”.

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Αντώνης Μαυρέας είπε: “Οταν με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος Γιώργος Κατσιφώλης για την διοργάνωση φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων της Καλαμάτας και εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το δέχτηκα με πολλή χαρά. Στη συνέχεια ενημέρωσα τον πρόεδρο του Συνδέσμου Παλαιμάχων, τον κ. Θεοδώρου και πράγματι διεξήχθη αυτός ο φιλικός αγώνας τον προηγούμενο Μάιο όπου συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό. Εμείς ως παλαίμαχοι της Καλαμάτας επί σειρά ετών προσπαθούμε να συμμετάσχουμε σε δράσεις που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και πάντα βοηθούμε όπου χρειαστεί».

Ο ταμίας του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Καλαμάτας, Κώστας Παλαμάρας πρόσθεσε: “Είναι χαρά μας να βοηθάμε διάφορους φορείς, καθώς φυσικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση τη δομή “Κιβωτός του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας”. Πάντα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε σε ανάλογες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα”.

Ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας και μέλος του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Γιώργος Φάββας από την πλευρά του τόνισε: “Οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας για πάρα πολλά χρόνια κάνουν κοινωνικό έργο. Ολα αυτά τα χρόνια ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” έχει συγκεντρώσει ένα ποσό πάνω από 200.000 ευρώ το οποίο έχει διαθέσει για κοινωνικό σκοπό. Εμείς θα είμαστε πάντα ανοιχτοί να βοηθήσουμε σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο και κάθε άνθρωπος μπορεί να βοηθήσει πολύπλευρα. Βέβαια οι δράσεις που κάνουμε για την “Κιβωτό του κόσμου” είναι σημαντικές και σε οτιδήποτε χρειαστεί θα είμαστε κοντά της. Επίσης πολύ μεγάλη σημασία έχει η κοινωνικοποίηση των παιδιών που φιλοξενούνται στην παραπάνω δομή”.

Η κοινωνική λειτουργός  Αθηνά Ρονιώτη που είναι υπεύθυνη της δομής “Κιβωτός του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας” στην τοποθέτηση της τόνισε: ‘Ευχαριστούμε για την δράση που υλοποίησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Επίσης ευχαριστούμε τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο αλλά και τους παλαίμαχους του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” που βοήθησαν στην διεξαγωγή του φιλικού αγώνα όπου συγκεντρώθηκε ένα ποσό και δόθηκε στη δομή μας. Στη δομή “Κιβωτός του κόσμου” φιλοξενούνται 14 παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών. Να σας αναφέρω πως οι ανάγκες στη δομή μας έχουν αυξηθεί και κάθε βοήθεια που μπορεί να προσφερθεί είναι ευπρόσδεκτη».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη το διοικητικό στέλεχος των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος Νίφων Μερκούρης, οι εργαζόμενες στην εν λόγω αλυσίδα Σωτηρία Σκάλκου, Χρύσα Τσιρώνη και η υπάλληλος γραμματείας της δομής Αντιγόνη Χαρίτση.

Επίσης το «παρών» για λίγα λεπτά έδωσαν κάποια από τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή και μίλησαν κυρίως με το δήμαρχο, αλλά και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.