Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του 62χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού

Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του 62χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες και η ποινική δίωξη του 62χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού και παρουσιαστή τηλεοπτικών παραγωγών που βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος για πορνογραφία ανηλίκων, και συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Τα θύματά του, σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί κατά τη σύλληψή του, είναι πέντε κορίτσια (με τις τρεις να είναι αδελφές), ενώ κάποια από αυτά να είναι πλέον ενήλικα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες με τις ανήλικες.

Σύμφωνα με τη διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, πρόκειται για τον Σερεμετάκη Θεόδωρο του Γεωργίου και της Άννας, γεν. 8.5.1960, και η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε είναι για τα αδικήματα: γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους συμπληρώνοντας τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων συμπληρωσάντων τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων.

Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.