“ΔΙΩΝ ο Κυπαρισσεύς”: Φαντασμαγορική γιορτή παρουσίασης του ρόστερ 2022-2023

“ΔΙΩΝ ο Κυπαρισσεύς”: Φαντασμαγορική γιορτή παρουσίασης του ρόστερ 2022-2023

Με μια φαντασμαγορική γιορτή στο Αθλητικό Κέντρο Κυπαρισσίας “Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος” (Κλειστό Γυμναστήριο) έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η παρουσίαση του ρόστερ 2022 – 2023 της Γ.Α.Ε. Τριφυλίας “ΔΙΩΝ ο Κυπαρισσεύς” που συνεχίζει με δύναμη την πορεία του στη Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ!

Ενθουσιασμός, χαρά, ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση, πίστη και ενότητα ήταν τα συναισθήματα των ανθρώπων της ομάδας, διοίκησης, παικτών, προπονητών καθώς και φιλάθλων κάθε ηλικίας που αγαπούν το μπάσκετ και γενικότερα τον αθλητισμό και θέλουν να δουν το ΔΙΩΝΑ να φτάνει όσο το δυνατόν ψηλότερα!

Μουσική, φωτορυθμικά, καπνοί συνέθεσαν τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα παρουσίασης του ρόστερ και της μασκότ, με το φίλαθλο κοινό να αποθεώνει, διοίκηση, παίκτες, τον προπονητή Χρήστο Μυριούνη και το βοηθό προπονητή Θοδωρή Μπουσιούτα καθώς και τη μασκότ “Δίωνας το τσακάλι”!

Ο συντονισμός και η παρουσίαση έγιναν με πάθος κι ένταση, ξεσηκώνοντας το φίλαθλο κοινό, από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ., Δημήτρη Γιαννόπουλο, και τον Έφορο μπάσκετ, Γιώργο Χίνη!

Η πρόεδρος του Δ.Σ., Δήμητρα Μιχαλοπούλου, ευχαρίστησε την πόλη της Κυπαρισσίας που στηρίζει το ΔΙΩΝΑ και είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι του, όπως και τους γονείς, καθώς και τα νέα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Ενημέρωσε δε ότι ο ΔΙΩΝ είναι νόμιμο σωματείο εγγεγραμμένο στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτουν και την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και το δήμο Τριφυλίας, το δήμαρχο, όλο το δημοτικό συμβούλιο και σε όλους που συμβάλουν στη λειτουργία του συλλόγου και ευχήθηκε καλή σεζόν με σύνθημα: «ΔΙΩΝΑΡΑ πάμε δυνατά»!

Το ρόστερ: Με αριθμό φανέλας 5 ο Βαλιώτης Στέφανος Γαβριήλ, 21 ετών γκαρντ, ύψος 1,98 μ., με το 6 Κύζιλης Λυμπέρης, 13 χρονών, Γκαρντ, ύψος 1,85 μ., με το 8 Κλεφτάκης Θεοφάνης, 22 χρονών, Γκαρντ, ύψος 1,90 μ., με το 9 Καμαρινός Σταύρος, 23 χρονών, Γκαρντ, ύψος 1,83 μ., με το 10 Τζαγισβίλι Μιχάλης, 26 χρονών, Σμολ φόργουορντ, ύψος 1,93 μ., με το 11 Καστανιώτης Ιωάννης, 27 χρονών, Σέντερ, ύψος 2,03 μ., με το 12 Μιχόπουλος Κωνσταντίνος, 16 χρονών, Σμολ φόργουορντ, ύψος 1,90 μ., με το 14 Πολιτόπουλος Γιώργος, 27 χρονών, Πάουερ φόργουορντ, ύψος 2,04 μ., με το 18 Μπακολιάς Παναγιώτης, 21 χρονών, Σμολ φόργουορντ, ύψος 1,95 μ., με το 21 Κλεφτάκης Δημήτριος, 24 χρονών, Γκαρντ, ύψος 1,81 μ., με το 31 Κούνας Παναγιώτης, 23 χρονών, Πάουερ φόργουορντ, ύψος 2,06 μ., με το 33 Dakovic Nikola, 22 χρονών, Σέντερ, ύψος 2,06 μ., με το 77 Γιαννόπουλος Χρήστος, 17 χρονών, Γκαρντ, ύψος 1,86 μ., με το 4 Κίτσος Αναστάσιος, Φόργουορντ, ύψος 1,90 μ.

Τεχνική ηγεσία: Head Coach: Μυριούνης Χρήστος. Assistant coach: Μπουσιούτας Θεόδωρος.

Μετά τις παρουσιάσεις η γιορτή περιελάμβανε μπουφέ με γλυκίσματα, εδέσματα, χυμούς και αναψυκτικά.

Στη φαντασμαγορική γιορτή του ΔΙΩΝΑ έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας, Αντώνιος Βλάχος, Νικόλαος Φρούσος, Μαρία Παναγοπούλου, ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Σαράντος Κουκούμης και ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Άκης Κατρίτσης.

Του Ηλία Γιαννόπουλου