Το Legends 2004 Youth Cup ενθουσίασε και την Καλαμάτα

Το Legends 2004 Youth Cup ενθουσίασε και την Καλαμάτα

Τρίκαλα, Κοζάνη, Άμφισσα, σήμερα το πρωί η Καλαμάτα και μετά Ρόδος και Κύπρος είναι οι σταθμοί του Legends 2004 Youth Cup για το τελευταίο 4μηνο του χρόνου. Φύσσας, Δέλλας, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μπασινάς και Λάκης βρέθηκαν από το πρωί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις δράσεις της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγωνιστικές δράσεις και ομιλίες των μεγάλων άσων του άθλου της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Πορτογαλία πριν από 18 χρόνια, οι οποίοι λειτουργούν ως πρεσβευτές του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και ειδικά του εύ αγωνίζεσθαι. Οι διεθνείς μας κατάφεραν για μια ακόμη φορά να εμπνεύσουν και να ενθουσιάσουν τα παιδιά, λειτουργώντας ως αγωνιστικά και κοινωνικά πρότυπα.
Οι ακαδημίες ομάδων που είχαν προσκληθεί στο Legends 2004 Youth Cup της Καλαμάτας, ήταν ο Πατίστα (τμήμα κοριτσιών) και οι: Τornados, Πανγυθεατικός, ΠΑΕ Καλαμάτα, Juniors Academy, Αριστέας Άργους, Αίαντας Καλαμάτας, Εράνη Φιλιατρών, Ακαδημία Μεγαλόπολης. Ξεχωριστή παρουσία είχαν αγόρια και κορίτσια από το Κέντρο Ημέρας Παιδιών με Αυτισμό Καλαμάτας «Η Ευτυχία», που χάρηκαν το παιχνίδι με τους Legends του 2004.


Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από το 2019, από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Champions For Life, με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την υποστήριξη ιδιωτών χορηγών, ενώ στην Καλαμάτα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας.