Μυστήριο με πτώμα άνδρα σε παραλία της Κυπαρισσίας

Μυστήριο με πτώμα  άνδρα σε παραλία της Κυπαρισσίας

Θαμμένο πτώμα στην παραλία Καρτελάς της Κυπαρισσίας εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν έγκλημα. Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε κάτοικος της πόλης, όταν ο σκύλος του, τον οποίο είχε βγάλει βόλτα στην παραλία, πήγε στο σημείο.

Ο άνθρωπος, αφού στάθμευσε το αυτοκίνητό του στο τέλος ασφαλτοστρωμένου δρόμου πριν από την παραλία, είδε αίμα στην άσφαλτο, σε δύο σημεία. Προχωρώντας στην άμμο διαπίστωσε πως κάτι είχε συρθεί προς τη δεξιά πλευρά της παραλίας.

Όμως, ο σκύλος του πήγε κατευθείαν στο σημείο που ήταν θαμμένο το πτώμα. Πηγαίνοντας και ο ίδιος αντίκρισε να εξέχουν από την άμμο ανθρώπινα κάτω άκρα με κάλτσες. Συγκλονισμένος, ειδοποίησε τις Αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αποκλείοντας το χώρο.

Στο σημείο κατέφθασε λίγες ώρες μετά το εγκληματολογικό από την Καλαμάτα, ενώ των ερευνών προΐσταται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκε και ιατροδικαστής από την Κόρινθο (μιας και η Καλαμάτα δε διαθέτει πια), ο οποίος έφτασε στην περιοχή το βράδυ. Διαπίστωσε ότι πρόκειται για άντρα, περίπου 40 ετών, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει τραύματα.

Το σώμα ήταν εξ ολοκλήρου θαμμένο και εξείχαν μόνο τα πόδια, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του άνδρα– μιας και δεν έφερε στοιχεία πάνω του – και το τι συνέβη. Πάντως, από την Αστυνομία ξεκίνησαν από χθες το βράδυ οι προσαγωγές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Είναι σημαντικό, πάντως, πως ό,τι συνέβη έγινε από το απόγευμα της Κυριακής και μετά, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρία του ανθρώπου, στο ίδιο σημείο είχε πάει με το σκύλο του και την προηγούμενη μέρα, χωρίς να υπάρχει κάτι εκεί.