Μέσω της «Πηλέας» συμμετέχει η «ΤΕΜΕΣ» στο διαγωνισμό για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Μέσω της «Πηλέας» συμμετέχει η «ΤΕΜΕΣ» στο διαγωνισμό για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

 «Αερομαχία για τέσσερις στην Καλαμάτα» είναι ο τίτλος που συνοδεύει το κείμενο για το αεροδρόμιο Καλαμάτας στο Dark Room του NewMoney, όπου αναφέρεται ότι η ΤΕΜΕΣ συμμετέχει στο διαγωνισμό με την εταιρεία «Πηλέας».

Ειδικότερα, το κείμενο αναφέρει:  «Για τα μαρμαρένια αλώνια της Καλαμάτας λέγαμε τις προάλλες και πράγματι ισχυρά ονόματα, αλλά και εκπλήξεις, έκρυβε τελικά η κατάθεση των φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του αεροδρομίου Καλαμάτας.

Εκτός από τα αναμενόμενα σχήματα των ΓΕΚΤΕΡΝΑ – GMR Airports και των Fraport AG – DELTA Airport Investments (Όμιλος Κοπελούζου) – Πηλέας (Όμιλος Κωνσταντακόπουλου ΤΕΜΕΣ), έχουμε την έκπληξη από τη Mytilineos που κατεβαίνει μαζί με την Corporation America Airports, ενώ παρουσία έχει και το σχήμα των Γάλλων της Egis Airport Operation με την Άκτωρ Παραχωρήσεις και την Aeroports de la Cote d’ Azur.

Η προεπιλογή των διαγωνιζομένων, που θα σημάνει την έναρξη της δεύτερης φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας, αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί από το Υπερταμείο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023».
Β.Β.