Ανέλαβε υπηρεσία μόνιμος χειρουργός στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Ανέλαβε υπηρεσία μόνιμος χειρουργός στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

«Ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού του Γ. Ν. Μεσσηνίας –Ν.Μ. Κυπαρισσίας με μόνιμο ιατρό ΕΣΥ» είναι ο θεματικός τίτλος δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, γνωστοποιώντας πως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία ως μόνιμος ιατρός ειδικότητας Χειρουργικής ο Διονύσιος Παναγόπουλος.

Στο δελτίο Τύπου, που υπογράφεται από τον αναπληρωτή διοικητή, Δημήτριο Λαμπρόπουλο, αναγράφεται: «Με χαρά σάς γνωστοποιούμε ότι στις 25/01/2023 ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας ο κ. Διονύσιος Παναγόπουλος, ως μόνιμος ιατρός ΕΣΥ ειδικότητας Χειρουργικής, με βαθμό Επιμελητή Β΄, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Γ.Ν Μεσσηνίας- Ν.Μ Κυπαρισσίας. Η παρουσία ενός ακόμα χειρουργού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εφημεριακή κάλυψη, στην ποσοτική, αλλά και ποιοτική αναβάθμιση των χειρουργείων, ενώ θα αναβαθμίσει πλήρως τις δυνατότητες ανταπόκρισης των επειγόντων περιστατικών.

Καλωσορίζουμε τον κύριο Διονύσιο Παναγόπουλο, τον ευχαριστούμε για την επιλογή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του».

Του Ηλία Γιαννόπουλου