Υπέγραψε ο Λιποράσε στην Καλαμάτα -Επαγγελματίας ο Χρ. Δρούγας

Υπέγραψε ο Λιποράσε στην Καλαμάτα -Επαγγελματίας ο Χρ. Δρούγας

Χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφή του Λιποράσε στην Καλαμάτα με τον Αργεντινό να αποτελεί το πρώτο χειμερινό απόκτημα για τους «μελανόλευκους». Παράλληλα, επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Χρήστος Δρούγας κι έτσι θα αφήσει την Κ19 για να ενταχθεί στην ανδρική ομάδα.

Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ο Ιγκνάσιο Λιποράσε είναι 30 ετών (γεν. 10/4/1992) και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ αλλά και ως στόπερ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι η UAI Urquiza, Canuelas FC, Σαν Μπενετεντέζε και Παναχαϊκή από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες.

«Τον καλωσορίζουμε στη Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», καταλήγει η ανακοίνωση για τον Λιποράσε, ενώ εκείνη για τον νεαρό αμυντικό (στη φωτό με τον εκτελεστικό διευθυντή, Βασίλη Παναγιωτόπουλο) αναφέρει: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Δρούγας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα μας για δυόμισι χρόνια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μαύρης Θύελλας. Είναι αμυντικός και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή πορεία στην ομάδα μας».

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του προπονητή, Νίκου Κακαλέτρη, για την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή που θα ακολουθήσει την Κυριακή στην Ιεράπετρα (η τοπική μας ομάδα θα «πετάξει» το μεσημέρι της προηγούμενης για Κρήτη). Αντίθετα, νοκ άουτ για 3-4 εβδομάδες με θλάση έχει τεθεί, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπακαγιόκο, ο οποίος εξέτισε, αλλά βρίσκεται στη Γαλλία για σοβαρό οικογενειακό θέμα.