Final 4 βόλεϊ ανδρών: Ξεκίνησε η δράση στην Καλαμάτα

Final 4 βόλεϊ ανδρών: Ξεκίνησε η δράση στην Καλαμάτα

Απροσπέλαστη η Τέντα για όσους δεν έχουν εισιτήριο

Η καρδιά του βόλεϊ χτυπάει από σήμερα στην Καλαμάτα αφού Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Μίλωνας μονομαχούν στο Final 4.

Το «Θάρρος» βρίσκεται στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει τις εξελίξεις.

Να σημειωθεί ότι από το πρωί έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι γύρω από την Τέντα, ενώ υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 σε απευθείας μετάδοση από το ERTSPORTS 1, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 21.15 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Ο τελικός θα γίνει αύριο Σάββατο 1 Απριλίου στις 21.30 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.


Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον Μίλωνα
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του ΑΟΝΣ Μίλων στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου ανδρών, που διεξάγεται στην Καλαμάτα και προκρίθηκε για 25η φορά στην ιστορία του στον τελικό του θεσμού.
Οι ερυθρόλευκοι, που επιστρέφουν σε τελικό μετά το 2017, θα διεκδικήσουν τον 17ο τίτλο τους με τον αντίπαλο τους να προκύπτει από τον 2ο ημιτελικό (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 21:30, ΕΡΤ3).
Ο ΑΟΝΣ Μίλων, στη δεύτερη παρουσία του σε Final-4 Κυπέλλου, προσπάθησε για την ιστορική πρόκριση στον τελικό, ωστόσο η απώλεια του β’ σετ (όπου προηγήθηκε με μεγάλη διαφορά) αποδείχθηκε καθοριστική.

Τα σετ: 15-25, 23-25, 19-25


Σε λίγο ξεκινά το παιχνίδι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ με γήπεδο να είναι γεμάτο κόσμο

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-1
Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που συμπλήρωσε το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Μιλενκόσκι πραγματοποιώντας μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση το τελευταίο διάστημα επικράτησαν 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και πήραν την πρόκριση.

Τα σετ: 25-27, 25-17, 25-20, 25-22

Tags: