Μαρούλια αντί για… έργα!

Μαρούλια αντί για… έργα!

 «Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Σπαρτιάτες το πρωί της Δευτέρας. Το σκάμμα του έργου ανάπλασης στην Παλαιολόγου ήταν φυτεμένο με λαχανικά, αφού, απ’ ό,τι φαίνεται, το έργο θα αργήσει να μπει σε σειρά. Πρόκειται για πρωτοβουλία πολιτών που συμφώνησαν με το Δήμο να φυτέψουν ανεπτυγμένα μαρούλια στη βόρεια πλευρά και ντοματίνια στη νότια, προκειμένου να υπάρχει και όμορφη εικόνα, αλλά και όφελος, αφού κάθε πολίτης μπορεί με την ταυτότητά του και μόνον (που βεβαιώνει την μόνιμη κατοικία) να κόβει καθημερινά όσα έχει ανάγκη για κατ’ οίκον κατανάλωση».

Έτσι ξεκινούσε χθες δημοσίευμα του notospress.gr, το οποίο μας κίνησε την περιέργεια, ενώ συνοδευόταν και από αυτή τη φωτογραφία.

Στο τέλος του κειμένου, ωστόσο, υπήρχε η διευκρίνιση ότι «το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας» και προφανώς ο συντάκτης του είχε χιουμοριστική διάθεση για την καθυστέρηση εκτέλεσης του εν λόγω έργου.

Ελπίζουμε ο δήμαρχος Σπάρτης να σπεύσει για την ολοκλήρωση του έργου, διότι αλλιώς οι κάτοικοι στα αλήθεια θα φυτέψουν… μαρούλια!
Β.Β.