Ο Δίων Κυπαρισσίας υποδέχεται τον ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων – Για «διπλό» η Kalamata B.C. – Στην Τέντα η Καλαμάτα ’80

Ο Δίων Κυπαρισσίας υποδέχεται τον ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων – Για «διπλό» η Kalamata B.C. – Στην Τέντα η Καλαμάτα ’80

Τον ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων αντιμετωπίζει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας ο Δίων Κυπαρισσίας, σ’ ένα πολύ κρίσιμο ματς της 21ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

Η τριφυλιακή ομάδα θέλει επιστροφή στις νίκες (μετά την αναπάντεχη ήττα από την ΕΑ Προμηθέας  2014), για να σφραγίσει την είσοδό του στα «play – offs” ανόδου στη Β΄ Εθνική. Ο προπονητής Γιώργος Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Θεόδωρος Μπουσιούτας αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Ο Δίων Κυπαρισσίας  και σ’ αυτόν τον εντός έδρας αγώνα περιμένει θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους του.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Κονταράτος, Τεφτίκης, ενώ κομισάριος θα είναι ο Παναγιώτης Γιαλικάρης από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

______________________________

KAΛΑΜΑΤΑ B.C.
Για «διπλό» κόντρα στον Πήγασο Θυρέας
Με στόχο το «διπλό» αντιμετωπίζει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Άστρους Κυνουρίας τον τοπικό Πήγασο Θυρέας η Καλαμάτα B.C., για την 21η αγωνιστική το 1ου Ομίλου της Γ΄  Εθνικής, ανεβαίνοντας βαθμολογικά. Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του Γιώργος Σπυρόπουλος δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Δημήτρη Καλογερόπουλο, Γιώργο Μπαλή οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Καψιώχας, Βαγγάλης, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Γαλάνης.

______________________ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80
Με ΕΑ Προμηθέας 2014 στην Τέντα
Μονόδρομος είναι η νίκη για την Καλαμάτα ’80, στο σημερινό εντός έδρας ματς με την ΕΑ Προμηθέας 2014, το οποίο περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της 21ης  (και προτελευταίας) αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής. Σε περίπτωση  επιτυχίας της, η καλαματιανή ομάδα θα φθάσει τις 10 νίκες στο πρωτάθλημα και παράλληλα θα ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες κόντρα στην ΕΑ Προμηθέας 2014 εν όψει των «play offs” για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική.

Η Καλαμάτα ’80 περιμένει θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους της.

Τον κρίσιμο αγώνα, που θ’ αρχίσει στις 5.00 μ.. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, θα διευθύνουν οι Τηγάνης, Περδετζόγλου, ενώ κομισάριος θα είναι ο Σπύρος Ηλιόπουλος από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 21ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής, είναι οι εξής:

Κυριακή 19 Μαρτίου – 5.00 μ.μ.

ΑΟ Νήαρ Ηστ – ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου

ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» – Αγία Παρασκευή

ΑΟ Ερμιονίδας – Παναχαϊκή