Ο ΑΟ Διαβολιτσίου έχασε από τον Ιάλυσο Ρόδου χθες στο Μελιγαλά

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου έχασε  από τον Ιάλυσο Ρόδου χθες στο Μελιγαλά

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ιάλυσο Ρόδου χθες στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά, για την 30ή αγωνιστική του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Για την Ροδίτικη ομάδα ήταν μια σημαντική νίκη, καθώς «αγκάλιασε» την παραμονή στην κατηγορία. 

Ο Ιάλυσος Ρόδου, που καιγόταν για τους βαθμούς, κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη (7΄ με δυνατό σουτ, η μπάλα κτύπησε και στο κάθετο δοκάρι) και πήρε τελικά το σπουδαίο διπλό.

Με την συνολική του εμφάνιση ο Διαγόρας Ρόδου έδειξε ότι δίκαια εξασφαλίζει τη σωτηρία.

Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΑΟ Διαβολιτσίου έχασε ο Ντανιέλ Πάγια (75΄ το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή το απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του ο Καλαματιανός Δημήτρης Τσιγάρος).

Ο Ιάλυσος Ρόδου απείλησε με τους Αντώνη Καραγεώργη (21΄ και 70΄), Φώτη Γεωργίου (57΄), Γιώργο Δελαπόρτα (59΄ και 65΄) και Φρανσουά Μ’ Μπουμπά (85΄).

Καλή ήταν η διαιτησία του Ραφαήλ Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ βοηθοί ήταν οι Κωνσταντίνος Γκουριώτης και Παύλος Δημητρόπουλος από την ίδια Ένωση.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Μπούνης, Θώδης, Στραβάκος (ΑΟ Διαβολιτσίου), Γεωργιάδης, Τερζίου (Ιάλυσος Ρόδου).

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μιχάλης Φασουλής, Αλέκος Τσατάς): Καπατσώρης, Μπούνας, Πιτσιλής, Καντούτσης, Πάγια, Μουλιάτος (46΄ Τσιγαρίδης), Θώδης, Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Ορλάντο βαν Χορτ (76΄ Αρβανίτης), Δημητρίου (60΄ Σταματελόπουλος).

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Γιάννης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης (81΄ Σάββας), Γεωργιάδης, Καρπαθάκης, Μ’ Μπουμπά, Γιώργου, Δελαπόρτας (90΄ Σουλτς), Χατζηνικόλας, Τερζίου, Κονέ (46΄ Γεωργίου), Πατσίλης.

Δημήτρης Τσιγάρος «Σημαντική νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στην παραμονή»

Ο Καλαματιανός τερματοφύλακας του Ιάλυσου Ρόδου, Δημήτρης Τσιγάρος μετά το τέλος του χθεσινού ματς, μας δήλωσε τα εξής:

«Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Διαβολιτσίου είναι πολύ αξιόμαχη. Εμείς καταφέραμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς στο σκορ και στη συνέχεια κάναμε πολύ καλή διαχείριση. Χάσαμε δε ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες. Η νίκη μας είναι πολύ σημαντική και μας φέρνει πιο κοντά στην παραμονή στη Γ ΄Εθνική κατηγορία.

Όσον αφορά στον εαυτό μου, βρίσκομαι αρκετό χρονικό διάστημα στη Ρόδο και θεωρώ ότι είναι μια  πολύ καλή επιλογή».

Σε ερώτηση σχετικά με τη μάχη του τίτλου στον 4ο Όμιλο της Γ ΄ Εθνικής, ο Τσιγάρος απάντησε: «Η Ρόδος και ο Αιολικός έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα. Σίγουρα η ομάδα της Ρόδου έχει πιο εύκολο πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διαφορά τερμάτων».