Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο ΑΟ Διαβολιτσίου μετά την ήττα από τον Αιολικό

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο ΑΟ Διαβολιτσίου μετά την ήττα από τον Αιολικό

Την ήττα με 1-0 από τον εκ των πρωτοπόρων του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας γνώρισε ο ΑΟ Διαβολιτσίου, σε ματς που διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά και ήταν για την 22η αγωνιστική.

Μετά την ήττα (12η στο πρωτάθλημα), οι «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου υποβιβάστηκαν και μαθηματικά από τη Γ΄ Εθνική έπειτα από 4ετή  παρουσία σ’ αυτήν, καθώς έχουν 14 βαθμούς διαφορά από την 9η θέση και ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές.

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου αν και βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ (ο Ευάγγελος Μακρής στο 15΄ με σουτ πέτυχε το 0-1), είχε αξιόλογη παρουσία, χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Τάσο Καντούτση (25΄), Ντάνιελ Πάγια (85΄).

Τον αγώνα «σφύριξε» ο Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος από την ΕΠΣ Αττικής, ενώ βοηθοί ήταν οι Κωνσταντίνος Σούζας και Χρήστος Γκούβας από την ίδια Ένωση.

Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Σωτήριος Μπέλτσος, μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αρκαδίας.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μιχάλης Φασουλής, Αλέκος Τσατάς): Καπατσώρης, Σταματελόπουλος, Πιτσιλής, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Στραβάκος (88΄Μπούνας), Μουλιάτος (46΄ Τσιγαρίδης), Δημητρίου (57΄ Αρβανίτης), Ορλάντο (46΄ Πάγια), Θώδης, Ηλιόπουλος.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης  Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος (90  Ανιτσάκης), Αρναούτογλου (70  Δερμιτζάκης), Ποτουρίδης, Γκανσιέρ, Νάστος, Αντωνίου, Στέφανος, Μακρής (86΄ Ανθής), Αποστολόπουλος (70΄ Παστρικός), Ντινιωτάκης (86΄ Πλατέλλας).