Έξω με Παναργειακό ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Έξω με Παναργειακό ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Τον Παναργειακό αντιμετωπίζει σήμερα στις 4.00 μ.μ. στο ΔΑΚ Άργους, ο ΑΟ Διαβολιτσίου, στο πλαίσιο της 25ης (και προτελευταίας) αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου, που ήδη έχουν υποβιβαστεί (έπειτα από τετραετή παρουσία στη Γ΄  Εθνική) στο τοπικό πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουν να κάνουν αξιόλογη εμφάνιση και ό,τι βγει.

Από την άλλη πλευρά ο Παναργειακός που κάνει αξιόλογη πορεία και βρίσκεται στην 8η θέση, θα επιδιώξει να προσθέσει μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του.

Ο προπονητής του ΑΟ Διαβολιτσίου Μιχάλης Φασουλής και ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Τσατάς, τόσο στον  αυριανό αγώνα στο  Άργος, όσο και εκείνος της 26ης αγωνιστικής με τον Αίαντα Γαστούνης, εντός έδρας, αναμένεται να δώσουν ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Γεώργιος Σπήλιος από την ΕΠΣ Κορινθίας, βοηθοί θα είναι οι Διονύσιος  Καμπιώτης και Πέτρος Ρούσσος από την ΕΠΣ Αθήνας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Σπύρος Σελίμος από την ΕΠΣ Λακωνίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 25ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι  τα εξής:

Κυριακή 23 Απριλίου – 4.00 μ.μ.

ΑΕ Ερμιονίδας – Αιολικός

Πανηλειακός – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Πανιώνιος – ΑΟ Πυλίου Κω

Πανγυθεατικός – ΑΣ Ρόδος

  • Οι αγώνες Ιάλυσου Ρόδου – ΑΠΣ Πάτραι, ΑΕ Μυκόνου – Αίαντα Γαστούνης ματαιώνονται.