«Atelier Jolie», το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της Αντζελίνα Τζολί

«Atelier Jolie», το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της Αντζελίνα Τζολί

Με την ονομασία «Atelier Jolie», η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) εγκαινίαζει την δική της σειρά ρούχων. Σε μία ανάρτησή στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το νέο εγχείρημα στους 14,3 εκατομμύρια ακολούθους της.

Το νέο έργο αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο και σύμφωνα με τη σταρ είναι ένα μέρος «για δημιουργικούς ανθρώπους που θα μπορούν να συνεργαστούν με μια εξειδικευμένη και διαφορετική οικογένεια ειδικών ραφτών, κατασκευαστών πατρόν και τεχνιτών από όλο τον κόσμο».

Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι το εγχείρημα «ετοιμάζεται εδώ και χρόνια. [Η Τζολί] θέλει να επικεντρωθεί στο σεβασμό και την ανάδειξη των ανθρώπων που σπάνια πιστώνονται για την κατασκευή των ρούχων, των υφασμάτων και των κεντημάτων και δημιουργεί έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να είναι πιο δημιουργικοί και πρωτότυποι, εστιάζοντας στη χειροτεχνία και την ποιότητα, η οποία οδηγεί σε λιγότερα απορρίμματα», ένα σημαντικό εγχείρημα για την ηθοποιό, η οποία ανακυκλώνει συχνά τα ρούχα που φορά στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Σύμφωνα με την ηθοποιό η ιδέα «προέρχεται από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό μου για τους πολλούς ράφτες και κατασκευαστές με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, από την επιθυμία μου να χρησιμοποιήσω υψηλής ποιότητας vintage υλικά και υφάσματα και παράλληλα να γίνω μέρος ενός κινήματος που προωθεί περισσότερη την προσωπική έκφραση».