Επίσκεψη σε χώρους εκπαίδευσης, αθλητισμού, ψυχαγωγίας κ.α. ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με την Ελληνική Λύση Στάθης Παπαδόπουλος

Επίσκεψη σε χώρους εκπαίδευσης, αθλητισμού, ψυχαγωγίας κ.α. ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με την Ελληνική Λύση Στάθης Παπαδόπουλος

Καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών, κορυφώνεται η δραστηριοποίηση του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας με την Ελληνική Λύση κ. Στάθη Παπαδόπουλου, ο οποίος επισκέφθηκε χώρους εκπαίδευσης, αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και δημόσιες υπηρεσίες, παραγωγικές μονάδες και έχει διαρκείς συναντήσεις και συζητήσεις, με στόχο την εκλογική νίκη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και με κύριο μήνυμά του τη φράση του Κυριάκου Βελόπουλου «Για όλους εμάς στην Ελληνική Λύση, η κορυφή είναι αντάξια για την Ελλάδα και τους Έλληνες». Και απευθυνόμενος προς τους ψηφοφόρους δήλωσε:  Φίλες και φίλοι,  συμπολίτες Μεσσήνιοι.

Απευθύνομαι σε σκεπτόμενους πατριώτες που θα μου δώσουν την ευκαιρία να αναδείξω μελλοντικά τον τόπο μας μέσα από καινοτόμες ΠΡΆΞΕΙΣ!!!

Μέσα από δράσεις και νεωτερισμούς, θα είμαι δίπλα σας για να μοιραστούμε αφειδώλευτα τις ευκαιρίες του μέλλοντος!

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ προσωπικά να υποστηρίξω ενεργά τους στόχους μας, μιας και ο λόγος μου είναι συμβόλαιο και αυτό αποδεικνύεται από την ενεργή στήριξη και τυφλή πίστη στο κόμμα μας από το 2016 ως ο αρχαιότερος στην Μεσσηνία!

Οι Νέοι αυτοεξορίζονται, η οικονομία αιμορραγεί ο τόπος καταπατείται, η οικογένεια χάνει τον δεσμό της ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΏ, δεν σκύβω το κεφάλι γίνομαι ενεργή πυξίδα με κατεύθυνση τον Κυριάκο Βελόπουλο και στόχο μια λύση. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ!!