Ηττήθηκε από τον Προμηθέα στην Κυπαρισσία και επέστρεψε στο τοπικό ο Δίωνας

Ηττήθηκε από τον Προμηθέα στην Κυπαρισσία και επέστρεψε στο τοπικό ο Δίωνας

Η …ρώσικη ρουλέτα του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών δεν επέτρεψε σε καμία από τις τρεις μεσσηνιακές ομάδες να παραμείνει στην κατηγορία.

Μετά την Καλαμάτα ’80 και την Καλαμάτα BC χθες «αποχαιρέτισε» επιστρέφοντας στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ο Δίωνας.

Η ομάδα της Κυπαρισσίας ηττήθηκε στο 3ο και τελευταίο ματς των πλέι άουτ με 62-75 μέσα στην έδρα της από τον Προμηθέα 2014, ο οποίος παρατάχθηκε με παίκτες από την «μητροπολιτική» επαγγελματική ομάδα που παίζει στην Α1 (Τανούλης, Λάγιος). Αντίθετα, οι Τριφύλιοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν χωρίς τον Κούνα και χωρίς τον προπονητή τους, Γιώργο Διαμαντόπουλο, στον πάγκο, καθώς λίγη ώρα πριν το χθεσινό τζάμπολ ενημερώθηκαν ότι είχαν τιμωρηθεί για την αποβολή τους στο προηγούμενο παιχνίδι.

Η ομάδα του Δίωνα εκφράζει πολλά παράπονα για τη διαιτησία τόσο στο παιχνίδι στην Πάτρα όσο και στο χθεσινό στην Κυπαρισσία, όπου ο Προμηθέας βρέθηκε μπροστά στο σκορ καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους γηπεδούχους να βγάζουν αντίδραση στο 2ο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποτρέψουν το αναπόφευκτο.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 32-38, 51-53, 62-75
Την ομάδα κοουτσάρισαν οι συνεργάτες του κ. Διαμαντόπουλου, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος και Θεόδωρο Μπουσιούτα, ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν οι Λαμπίρης, Καστανιώτης, Πελεκάνος, Καμαρινός, Τζαγισβίλι, Χ. Γιαννόπουλος, Πολιτόπουλος, Μιχόπουλος.

Μετά το τέλος του άτυχου αγώνα, ανακοίνωσε την παραίτησή του ο αντιπρόεδρος του Δίωνα, Δημήτρης Γιαννόπουλος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη ως ο άνθρωπος που έκανε τον σχεδιασμό.