Ο κεντρικός ομιλητής στην Καλαμάτα

Ο κεντρικός ομιλητής στην Καλαμάτα

Εκείνη την ανοιξιάτικη μέρα του Απριλίου, γράφει ο “ΒΗΜΑτοδότης”, στο καφέ ουζερί «Θίασος», στην οδό Υπαπαντής στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, σίγουρα τη θυμούνται οι Νεοδημοκράτες, όταν οι Μητσοτάκης και Σαμαράς έτρωγαν τη φημισμένη «γουρνοπούλα» της περιοχής (σ.σ. άσχετα αν τελικά δεν την έφαγαν), μακριά από κάμερες και περίεργα ώτα. Ίσως όμως να μη γνωρίζετε πως βγήκαν και αρκετές ειδήσεις, σημειώνει η στήλη.

Γράφει, λοιπόν, ότι πρώτη και καλύτερη είδηση είναι ότι στην κεντρική ομιλία της Ν.Δ. στην Καλαμάτα, που θα γίνει στις 17 Μαΐου (και αναμένεται να έρθουν σε αυτήν από όλη την Πελοπόννησο), ομιλητής θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Ήδη ετοιμάζει την ομιλία του, όπως ετοιμάζει και ένα χαιρετισμό που θα απευθύνει στις 9 Μαΐου στο Ζάππειο, στην κοινή εκδήλωση «πρωθυπουργών» (Μητσοτάκης, Καραμανλής, Σαμαράς) για την επέτειο της ένταξης της χώρας στην ΕΟΚ.

Επιπλέον, εκείνη την ημέρα, στο καφέ- ουζερί στην Καλαμάτα, έγινε συζήτηση και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν με ρωτάτε, μόνον ένα όνομα πολιτικού δεν ακούστηκε στη συζήτηση. Ποιο; Θα το διαπιστώσετε μόνοι σας, όταν θα δείτε τους υποψηφίους στην Περιφέρεια.

Αυτά από το ΒΗΜΑτοδότη και από εμάς καλή χώνεψη…
Α.Π.