Υποτροφίες για την Α΄ Γυμνασίου στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Υποτροφίες για την Α΄ Γυμνασίου στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Υποτροφίες σπουδών για εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση προσφέρουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά επαινώντας την αριστεία.

Ειδικότερα, θα δοθούν τρεις (3) υποτροφίες μέσα από διαδικασία γραπτών εξετάσεων και συνέντευξης σε μαθήτριες και μαθητές των Δημοτικών Σχολείων που θα αποφοιτήσουν φέτος από τη Στ΄ τάξη και κατά το σχολικό έτος 2023-2024 θα φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν:

-μία υποτροφία με έκπτωση 50% επί των βασικών ετήσιων διδάκτρων σε μαθητή/μαθήτρια – απόφοιτο/απόφοιτη του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά

-μία υποτροφία με έκπτωση 50% επί των βασικών ετήσιων διδάκτρων σε μαθητή/μαθήτρια – απόφοιτο/απόφοιτη άλλου δημόσιου ή ιδιωτικού σχολείου

-μία υποτροφία με έκπτωση 25% επί των βασικών ετήσιων διδάκτρων σε μαθητή/μαθήτρια – απόφοιτο/απόφοιτη άλλου δημόσιου ή ιδιωτικού σχολείου.  

Η δε εξεταστέα ύλη και η δήλωση συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι υπότροφοι θα εξεταστούν γραπτά την Παρασκευή 16 Ιουνίου (9.00 π.μ. – 12.50 μ.μ.), στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία των γραπτών εξετάσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τη Γραμματεία του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά (2721082848) ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του σχολείου και να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε σύντομα να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Summer Camp 2023

Στο μεταξύ, συνεχίζονται στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το παιχνίδι, τα αθλήματα και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες – παρά τη λήξη της σχολικής χρονιάς – μέσα από το Summer Camp, το οποίο ξεκινά για άλλη μια χρονιά.

Έτσι, λοιπόν, από τις 19 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου οι μικροί μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου θα μπορούν από τις 7.00 έως τις 16.00, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία τους, να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους, να διασκεδάζουν και να αθλούνται μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες που και αυτό το καλοκαίρι έχουν προγραμματιστεί να γίνουν.

Στο Summer Camp συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες κι από άλλα σχολεία, καθώς το κάλεσμα είναι ανοιχτό και αφορά σε όλα τα παιδιά αυτών των ηλικιών.

Στόχος είναι τα παιδιά να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τις ημέρες των διακοπών τους, διασκεδάζοντας με τους φίλους τους και αποκτώντας όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις μέσα από το πολύ ενδιαφέρον καλοκαιρινό πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί.

Ένα παιδί που τελείωσε το Νηπιαγωγείο, μάλιστα, θα έχει τη δυνατότητα, πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του Camp, να γνωρίσει και να προετοιμαστεί από έμπειρους εκπαιδευτικούς για την ομαλή μετάβασή του στην Α΄ Δημοτικού.

Κάθε μαθητής θα έρθει σε επαφή με αθλητικές δραστηριότητες, όπως τοξοβολία, αναρρίχηση, handball, street hockey, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και baby tennis, beach volley, κολύμβηση χορός, ενώ θα γνωρίσει και πολλές ακόμη όπως τον πηλό, τη ρομποτική, τα πειράματα και τα εικαστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τα δίδακτρα και την εγγραφή στο Summer Camp, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο mail: summercamp@bougas-school.gr ή στο τηλέφωνο του σχολείου 27210-92022 / 92122, 6986081869.