Μέχρι 11 Ιουλίου οι αιτήσεις για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Μέχρι 11 Ιουλίου οι αιτήσεις για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώνεται στους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ, για το σχολικό έτος 2023-24, και να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher), ότι ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται την Τρίτη, 11 Ιουλίου, η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2023-2024.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (https://www.eetaa.gr/index.php) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Ο τρόπος κι η διαδικασία υποβολής και ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες για την άντληση ή την επαλήθευση των απαιτούμενων στοιχείων, περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και στις σχετικές οδηγίες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.