Σε κυκλοφορία από σήμερα το αναπλασμένο τμήμα της Ναυαρίνου

Σε κυκλοφορία από σήμερα το αναπλασμένο τμήμα της Ναυαρίνου

Ένα σημαντικό έργο της Καλαμάτας, η ανάπλαση της οδού Ναυαρίνου, παραδίδεται σε χρήση με την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2023. Σήμερα το πρωί (10.00) είναι προγραμματισμένο να δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της Ναυαρίνου, από τη Φαρών έως την Ακρίτα. Το εν λόγω τμήμα έμεινε επί πολλούς μήνες «κλειστό» για τα οχήματα, δεδομένου ότι εξελίχθηκε το έργο της ανάπλασης.

Πλέον θα έχει μια λωρίδα κίνησης οχημάτων, η οποία θα έχει κατεύθυνση από δύση προς Ανατολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράδοση του αναπλασμένου τμήματος της οδού Ναυαρίνου έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, στην αρχή της τουριστικής σεζόν του 2023.

H ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας έχει ως εξής: “Στην κυκλοφορία παραδίδεται αύριο (σ.σ. σήμερα), Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, από τις 10.00 το πρωί,  το αναπλασμένο τμήμα της οδού Ναυαρίνου, από Φαρών έως Ακρίτα. Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, η κίνηση των οχημάτων στο εν λόγω τμήμα θα γίνεται σε μία κατεύθυνση (μονόδρομος) από δύση προς ανατολή”. 

Σε προχθεσινές δηλώσεις του ο δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε ότι «ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο, σ’ έναν τόπο εύφορο, όμορφο με ανθρώπους φιλόξενους. Έναν τόπο με γεύσεις και πολλές επιλογές. Έναν τόπο που συνδυάζει τη θάλασσα και το βουνό, τον Πολιτισμό και την Ιστορία. Έναν τόπο που αξίζει πραγματικά να δουλέψουμε σκληρά για να τον αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο. Και αυτό κάνουμε».