Απόλλων Καλαμάτας: Με στόχο την άνοδο στην Α1 ξεκίνησε προετοιμασία

Απόλλων Καλαμάτας: Με στόχο την άνοδο στην Α1 ξεκίνησε προετοιμασία

Τρίτη και …φαρμακερή για τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ γυναικών και ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Α1, ο οποίος χάθηκε οριακά τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Στο Κλειστό της Παραλίας βρέθηκε το απόγευμα ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, Χρήστο Δημητρακόπουλο και Κώστα Κουτράκη, ο νέος τιμ μάνατζερ Παναγιώτης Χανδρινός και εκ μέρους της διοίκησης η Βίκυ Καραμπάτσου.

Από πλευράς παικτριών απουσίαζαν οι Μαυροειδή, Ρωσιάδου και Φάκη, οι οποίες θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ το ρόστερ θα συμπληρωθεί με μια ξένη ακραία.

Η ομάδα είναι σε μεγάλο βαθμό ανανεωμένη, με ποιοτικό υλικό και αγωνιστικό βάθος, έτοιμη να δουλέψει σκληρά και να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση.

Το φετινό δυναμικό του Απόλλωνα αποτελούν οι εξής παίκτριες: Ζωή Φάκη (ΑΟ Θήρας), Βάσια Αρβανιτοπούλου (Παναθηναϊκός), Αντελίν Ομπρί (Βαντεβρέ Νανσί), Κατερίνα Κοκότη (Ναύαρχος Βότσης), Ήλια Ρωσιάδου (Λαμία), Θεοδώρα Ευθυμιοπούλου  (ΑΕ Λάρισας), Άλκηστη Καραφουλίδου (Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων), Κωνσταντίνα Καραμούντζου, Άννα Μαυροειδή, Νίκη και Ειρήνη Γιόλα.

-Η ομάδα του Απόλλωνα ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Affidea και τον Μεσσήνιο διευθύνοντα σύμβουλο, Θοδωρή Καρούτζο, για την υποστήριξη των πρωταγωνιστικών στόχων του τμήματος βόλεϊ.