Καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τον ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου απαντά ο Δήμος Καλαμάτας

Καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τον ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου απαντά ο Δήμος Καλαμάτας

Συνέχεια, για δεύτερη μέρα, δίνει ο Δήμος Καλαμάτας στο θέμα των οφειλών προς το Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΦοΔΣΑ) για την επεξεργασία των απορριμμάτων του στη Καλλιρρόη.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Σήμερα (σ.σ. χθες) κατεβλήθη εμπρόθεσμα από το Δήμο Καλαμάτας χρηματικό ποσό της τάξης των 259.549,33 ευρώ, που αντιστοιχεί στην πληρωμή του τέλους για παροχή υπηρεσιών διαχείρισης απορριμμάτων για το μήνα Ιούλιο 2023″.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του ανακοίνωση υποστήριζε ότι στις 4 Αυγούστου 2023 παρελήφθη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου η αναλυτική κατάσταση ζυγολογίων των απορριμματοφόρων που μετέφεραν τα απορρίμματα του Δήμου Καλαμάτας στη μονάδα επεξεργασίας στην Καλλιρρόη, και ο αντίστοιχος χρηματικός κατάλογος, με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 31η Αυγούστου 2023.

Τονίζεται ότι ο μήνας Ιούλιος αποτελεί τον πρώτο μήνα για τον οποίο ο Δήμος Καλαμάτας υποχρεούται να πληρώσει για την επεξεργασία των απορριμμάτων του στη μονάδα της Καλλιρρόης.