Π. Νίκας: «Κάποιοι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ – Δεν μπορούν να φανταστούν τι μπορώ να κάνω»

Π. Νίκας: «Κάποιοι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ – Δεν μπορούν να φανταστούν τι μπορώ να κάνω»

«Απασφάλισε» για μια ακόμη φορά χθες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές, κι αφού ξεκαθάρισε εκ νέου ότι θα παραμείνει αμέτοχος σε αυτές.

Κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, στο οποίο άνοιξε εκ νέου το ζήτημα των επερχόμενων εκλογών, ο κ. Νίκας έδωσε άλλη διάσταση στην αποχώρησή του από την αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας: «Εγώ παραιτήθηκα. Πήγα πριν από πολλούς μήνες και υπέβαλα την παραίτησή μου. Δε θέλω να είμαι άλλο με τέτοιες συνθήκες, δεν αντέχω να με υπονομεύετε κάθε μέρα. Βρείτε άλλον, το είπα εγώ. Και νομίζω ότι επιβεβαιώνεται».

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου θέλησε να δώσει εξηγήσεις σχετικά με όσα γίνονται γνωστά για το πρόσωπό του τελευταία, ξεκαθαρίζοντας: «Όλοι αυτοί που γράφουν και λένε ότι με σέβονται είναι αυτοί που με πολέμησαν. Ο σεβασμός τους είναι υποκριτικός και τους το λέω δημόσια να μην το ξαναπούν».

Επίσης, ο κ. Νίκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους συνεργάτες τους, λέγοντας: «Παρακαλώ τους συνεργάτες μου να μη λένε ότι έκαναν αυτοί τα διάφορα έργα στους νομούς, γιατί δεν τα έκαναν. Τα έκανα εγώ, και όλοι μαζί. Γιατί κάποιοι φοβούνται να αναφέρουν και το όνομά μου, ότι κάπως βρέθηκαν αντιπεριφερειάρχες και κάνουν τα πάντα»!

Κλείνοντας, ανέφερε: «Κάποιοι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ, γιατί εγώ δεν είμαι σαν κάποιους άλλους που δε μιλάνε. Δεν μπορούν να φανταστούν τι μπορώ να κάνω».

Χρ.Μ.

φωτογραφία αρχείου