Απόλλων Καλαμάτας: Διεθνής Καμερουνέζα από την Α1 Γαλλίας η νέα πασαδόρος Yolande Guigolo

Απόλλων Καλαμάτας: Διεθνής Καμερουνέζα από την Α1 Γαλλίας η νέα πασαδόρος Yolande Guigolo

Άμεσα η διοίκηση του Απόλλωνα κινήθηκε για να καλύψει το κενό στη θέση της πάσας που δημιουργήθηκε ξαφνικά από τον τραυματισμό της Γαλλίδας Αντελίν Ομπρί. Ήρθε σε συμφωνία και ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς αθλήτριας YOLANDE AMANA GUIGOLO. H Guigolo αγωνιζόταν στην Α1 Γαλλίας  στην ομάδα CHAMALIERS  και είναι μελος της εθνικής ομάδας Καμερούν με την οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στους Παναφρικανικούς αγώνες το 2017, 2019 και 2021.

Τα φιλικά στην Αθήνα και συνέχει στην Πρέβεζα

Χωρίς βασική πασαδόρο και πολύ ανέτοιμη ακόμη αγωνιστικά η ομάδα του Απόλλωνα γνώρισε την ήττα στα δύο φιλικά που έδωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα έχασε με 4-0 σετ από τις Αμαζόνες και από τον Ηλυσιακό με 2-1 σετ.

Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης είχε στη διάθεσή του για τα δύο αυτά παιχνίδια τις εξής παίκτριες: Μαυροειδή, Καραφουλίδου, Βαρμπάνοβα, Φάκη, Κοκκότη, Αρβανιτοπούλου, Ν. Γιόλλα, Ρωσσιάδου, Καραμούντζου, Ευθυμιοπούλου και τη 17χρονη Κακκά Σεμπρεβίβα διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες, προερχόμενη από την ομάδα του Σπαρτιατικού.

Τα φιλικά προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ γυναικών θα συνεχιστούν για τον Απόλλωνα στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο τουρνουά που θα διεξαχθεί 22-23/9 με τη συμμετοχή ακόμη του ΦΓΣ Πρέβεζας, του ΑΟ Λαμίας και του Άρη.