Φθινοπωρινό στυλ: Δες πώς θα συνδυάσεις πουλόβερ με πουκάμισο

Φθινοπωρινό στυλ: Δες πώς θα συνδυάσεις πουλόβερ με πουκάμισο

Σε περίπτωση που αναζητάτε μοντέρνους και στυλάτους συνδυασμούς για την εποχή του φθινοπώρου, τότε το πουλόβερ με πουκάμισο αποτελεί σημείο σταθμό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Πράγματι, ο συνδυασμός αυτός εκτός από κομψότητα προσφέρει και γοητεία, ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε να  “παίξετε” με πολλές αποχρώσεις, ανάλογα με τη διάθεση σας.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικούς επιτυχημένους τρόπους για να συνδυάσετε πουλόβερ με πουκάμισο, να είστε ζεστοί και να μπορέσετε να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας!

Γκρι πουλόβερ με λευκό πουκάμισο

Το λευκό με το γκρι αποτελούν έναν κλασικό συνδυασμό, που μπορεί να σας συνοδεύσει σε όλες τις περιστάσεις. Φορέστε λοιπόν ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και ένα γκρι πουλόβερ. Μάλιστα, αντί για πουλόβερ, σε γκρι απόχρωση μπορείτε να επιλέξετε και μια πλεκτή ζακέτα με ανοιχτή λαιμόκοψη.

Λευκό πουκάμισο με μπλε πουλόβερ

Εξίσου ιδιαίτερος συνδυασμός είναι το λευκό με το μπλε. Προτιμήστε να φορέσετε ένα λευκό oxford πουκάμισο και να το συνδυάσετε με ένα μπλε πουλόβερ. Ολοκληρώστε το στυλ σας με υφασμάτινο παντελόνι σε ουδέτερες ή θερμές αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το μπεζ, το καφέ, ή το μπορντό.

Ροζ πουκάμισο και μπορντό πουλόβερ

Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε έναν λίγο πιο επίσημο χαρακτήρα στην εμφάνιση σας, τότε ο συνδυασμός του ροζ και του μπορντό είναι ο κατάλληλος για εσάς. Η επιλογή αυτή θα σας χαρίσει την κομψότητα που έχετε ανάγκη.

Μπλε πουκάμισο και μπεζ πουλόβερ

Οι αποχρώσεις αυτές συνδυάζονται με ιδιαίτερα αρμονικό τρόπο μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα μπορεί να σας συντροφεύσει σε casual αλλά και πιο επίσημες στιγμές, όπως για παράδειγμα κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Για ένα ολοκληρωμένο και άρτιο σύνολο, επιλέξτε να φορέσετε μπλε παντελόνι και καφέ μοκασίνια.

Καρό πουκάμισο και μπλε ή μαύρο πουλόβερ

Τα καρό πουκάμισα, είναι σαν να φτιάχτηκαν για να συνδυάζονται με πουλόβερ. Σε όποιες αποχρώσεις και να κινείται το πουκάμισο σας, μη διστάσετε να το συνδυάσετε με μαύρο ή μπλε πουλόβερ. Ωστόσο, το λιλά πουκάμισο είναι αυτό που θα απογειώσει τον συνδυασμό αυτό. Για το υπόλοιπο σύνολο, επιλέξτε τζιν παντελόνι, μποτάκια, και ένα γκρι φθινοπωρινό παλτό.

Τι θα πρέπει να προσέξετε

Για να δημιουργήσετε συνδυασμούς οι οποίοι θα κερδίσουν τις εντυπώσεις, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε, όπως:

  • Το μπλε και το λευκό αποτελούν αποχρώσεις οι οποίες θα χαρίσουν ένα αλάνθαστο αποτέλεσμα.
  • Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι αποχρώσεις που θα επιλέξετε δεν είναι πολύ αντίθετες μεταξύ τους.

Συνδυασμοί προς αποφυγή

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικοί συνδυασμοί τους οποίους αξίζει να αποφύγετε για ένα ιδιαίτερα κομψό στυλ. Ανάμεσα σε αυτούς ανήκουν:

  • Πουλόβερ με ζιβάγκο: Καθώς το πουλόβερ καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού σας, στις περισσότερες περιπτώσεις το ζιβάγκο είναι περιττό. Επιπλέον, ο συνδυασμός αυτός κονταίνει τον λαιμό.
  • Πουκάμισο με γυριστά μανίκια και πουλόβερ: Τα πουκάμισα με γυριστά μανίκια συνήθως είναι πιο φαρδιά, με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζουν σωστά κάτω από τα πουλόβερ.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι μπορείτε να συνδυάσετε με πολλούς τρόπους το πουκάμισο με το πουλόβερ σας για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις. Επιλέξτε αποχρώσεις όπως το μπλε, το μπεζ, το λευκό, το ροζ και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!