Τα καλύτερα fashion hacks για να φορέσεις… αλλιώς τη ζακέτα σου

Τα καλύτερα fashion hacks για να φορέσεις… αλλιώς τη ζακέτα σου

Ο δυναμικός κόσμος της μόδας σου επιτρέπει να παίζεις με το στυλ σου και να φτιάχνεις εμφανίσεις που είναι ικανές να κλέβουν όλα τα βλέμματα. Δε χρειάζεται να διαθέτεις πολλά ρούχα και αξεσουάρ, αρκεί μόνο να έχεις φαντασία και όρεξη για δημιουργία. Με γνώμονα αυτά, τι θα έλεγες να πειραματιστείς με την αγαπημένη σου ζακέτα και να τη φορέσεις με τρόπους που ούτε καν φανταζόσουν;

Εμείς λέμε ένα μεγάλο ναι και παρακάτω σου έχουμε έξυπνα hacks που θα σου λύσουν τα χέρια και θα αναβαθμίσουν τον τρόπο που ντύνεσαι. Πάμε λοιπόν να τα δούμε όλα!

“Παίξε” με τα κουμπιά

Η λατρεμένη σου ζακέτα αναδεικνύεται πολυλειτουργικό ρούχο και τα διάφορα βιντεάκια που κυκλοφορούν στα social media σου προτείνουν ιδιαίτερους τρόπους για να την εντάξεις στο ντύσιμό σου. Ο πιο δημοφιλής είναι να πειραματιστείς με τα κουμπιά της και να δημιουργήσεις αμέσως ένα cozy top. Με το κατάλληλο δέσιμο μπορείς να την μετατρέψεις σε μία κρουαζέ μπλούζα ή να την κοντύνεις κουμπώνοντας το δεύτερο κουμπί στην τέταρτη τρύπα και το τρίτο στη δεύτερη.

Οι συνδυασμοί που μπορείς να πετύχεις είναι πολλοί και δημιουργικοί. Πραγματοποίησε λοιπόν την έρευνά σου στην αγορά και ανακάλυψε επιλογές σε γυναικείες ζακέτες στα πιο όμορφα χρώματα και σχέδια. Κάνε δικές σου αυτές που σου αρέσουν και άσε τη φαντασία σου να σε παρασύρει.

Βάλε το μπροστά… πίσω

Ένας από τους πιο cool τρόπους να φορέσεις τη ζακέτα σου είναι να αλλάξεις εντελώς τον τρόπο που μέχρι τώρα την αντιμετώπιζες. Μία καλή ιδέα είναι να την γυρίσεις ανάποδα και να “παίξεις” με τα κουμπιά στην πλάτη. Αν πάλι αποφασίσεις να κουμπώσεις μόνο λίγα από αυτά, τότε μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Και σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να φτιάξεις άπειρα στυλ, αρκεί να έχεις υπομονή και να εκμεταλλευτείς όλους εκείνους τους τρόπους που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Τέλος, σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στις διαδικτυακές πλατφόρμες, όπως είναι το Instagram και το TikTok, καθώς εκεί θα βρεις fashionistas που δημιουργούν ενδιαφέρον περιεχόμενο και σου δείχνουν βήμα βήμα τον τρόπο που θα απογειώσεις τη ζακέτα σου.

Δέσε την κόμπο

Ίσως άνηκες και εσύ στην πλειοψηφία των μικρών κοριτσιών που έδεναν κόμπο τις άκρες της ζακέτας τους με σκοπό να δημιουργήσουν ένα κοντό τοπάκι. Αν λοιπόν ήσουν και εσύ σε αυτήν την κατηγορία, τότε μπορείς εύκολα να επαναφέρεις την αγαπημένη ανάμνηση, καθώς σήμερα πρόκειται για έναν από τους πιο σύγχρονους τρόπους να φοράς τη ζακέτα. Στην περίπτωση πάλι που δε γνωρίζεις πώς να το κάνεις, μην ανησυχείς. Τα πράγματα είναι αρκετά απλά, μένει μόνο να πειραματιστείς και να πετύχεις το αποτέλεσμα που σου αρέσει.

Το συγκεκριμένο hack για να πετύχει, χρειάζεται να συνοδεύεται από μία κοντή και λεπτή ζακέτα. Όσο λοιπόν και να αγαπάς τα χνουδωτά σου cardigans, ενδέχεται ο κόμπος που θα κάνεις να είναι μεγάλος και να μην κολακεύει την εμφάνιση.

Κάν’ τη φόρεμα

Οι μακριές ζακέτες επανήλθαν δυναμικά αυτή τη σεζόν και χαρίζουν, εκτός από ζεστασιά, και απαράμιλλη γοητεία. Ο πιο θηλυκός τρόπος να την φορέσεις είναι αναμφισβήτητα ως φόρεμα και είσαι έτοιμη να κλέψεις όλα τα βλέμματα. Μην αμελήσεις να προσθέσεις μία ζώνη στη μέση για να αναδείξεις την όμορφη σιλουέτα σου και επιπλέον προτίμησε μπότες για να μένεις ζεστή τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Με λίγη προσοχή μπορείς να δημιουργήσεις τον ιδανικό συνδυασμό που θα σε συνοδεύει σε όλες τις casual εμφανίσεις. Μην ξεχνάς ότι όσο πιο μεγάλη είναι η ζακέτα, τόσο πιο άνετη και cool θα αισθάνεσαι μέσα σε αυτήν. Σκέψου λοιπόν με δημιουργικότητα και ετοίμασε look που ξεχωρίζουν.

Βάλ’ τη μέσα από blazer

Αν η ζωή στο γραφείο αποτελεί μεγάλο μέρος της καθημερινότητας, τότε σίγουρα ψάχνεις ένα πιο σικάτο ντύσιμο, που ναι μεν θα σε κρατάει χαλαρή, αλλά θα αποπνέει και πιο επίσημα vibes. Και σε αυτήν την περίπτωση η ζακέτα σου λύνει τα χέρια και σε προτρέπουμε να την συνδυάσεις με ένα αυστηρό blazer. Μία καλή ιδέα είναι να επιλέξεις ζακέτα βγαλμένη από άλλη δεκαετία με όμορφα κουμπιά, η οποία θα σπάσει την αυστηρότητα του look.

Για πιο ρομαντικές εμφανίσεις, συνδύασέ την με την αγαπημένη σου φούστα και δώσε ρομαντικά στοιχεία στο outfit. Μπορείς επίσης να υιοθετήσεις μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και να επιλέξεις να κινηθείς σε μία μόνο χρωματική παλέτα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Ό,τι και να επιλέξεις, μην ξεχνάς να έχεις μαζί σου το καλύτερο αξεσουάρ και αυτό είναι το ζεστό σου χαμόγελο. Επίλεξε λοιπόν κομμάτια που σε κάνουν να νιώθεις καλά και φανέρωσε τον πιο όμορφο εαυτό σου!