Ολοκλήρωση προετοιμασίας του Απόλλωνα Καλαμάτας κόντρα στον Πανιώνιο

Ολοκλήρωση προετοιμασίας του Απόλλωνα Καλαμάτας κόντρα στον Πανιώνιο

Κόντρα στον Πανιώνιο, ισάξιο αντίπαλο στο πρωτάθλημα της Pre League και άμεσο ανταγωνιστή, καθώς φαίνεται, για την άνοδο, μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν διαδοχικά στο Κλειστό της Παραλίας 6 και 7 Οκτωβρίου, με την καλαματιανή ομάδα να κερδίζει το 1ο με 25-22, 25-17, 25-23 σετ και τις Νεοσμυρνιώτισσες να παίρνουν άτυπη ρεβάνς την επομένη με 20-25, 16-25, 22-25.

Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει και για τρίτη φορά τον Πανιώνιο τον προσεχές Σάββατο, αυτή τη φορά στην έδρα των «κυανέρυθρων» κι αυτό θα είναι το τελευταίο από μια αρκετά μεγάλη σειρά φιλικών τεστ. Μέσα από αυτά οι παίκτριες είχαν την ευκαιρία να βρουν τα αγωνιστικά τους πατήματα και να «βρεθούν» με τις συμπαίκτριές τους, με τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη να κάνει πολλές δοκιμές σε όλα τα επίπεδα με σκοπό την παρουσίαση ενός όσο το δυνατόν πιο έτοιμου συνόλου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 21 Οκτωβρίου στο Αιγάλεω, κόντρα στην ομώνυμη και επίσης ισχυρή τοπική ομάδα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Μπαρμπάνοβα, Κοκκότη, Καραφουλίδου, Φάκη, Αρβανιτοπούλου, Γκιγκολό, Ν. Γιόλλα λ., Καραμούντζου, Μαυροειδή, Ρωσσιάδου, Σεμπρεβίβα Κάκκα, Ευθυμιοπούλου λ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Τσαϊρέλης): Καρέλια, Γουγούση-Κανάτσο, Μιλεντίγιεβιτς, Αλεξάκου, Καθάριου, Τιέμι, Όλγουοτς, Κακουράτου λ., Λογαρά, Κράνη.