Ancient Messene Open: Ξεκίνησε στην Ανάληψη με πλούσια αγωνιστική δράση

Ancient Messene Open: Ξεκίνησε στην Ανάληψη με πλούσια αγωνιστική δράση

Με σύμμαχο τον καιρό ξεκίνησε χθες στις εγκαταστάσεις του Neilsen Buka Beach στην παραλία της Ανάληψης το καθιερωμένο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open.

Η πρεμιέρα περιλάμβανε περίπου 20 συναντήσεις στα μονά και διπλά και η δράση θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και αυξανόμενο ενδιαφέρον σήμερα από τις 9 το πρωί. Δυστυχώς ο Καλαματιανός πρωταθλητής και εμπνευστής της διοργάνωσης, Γιώργος Λαζαρίδης, παρά την εξαιρετική προσπάθεια και τον αρχικό έλεγχο του αγώνα, λύγισε μετά από 2,5 ώρες με τον Σουηδό αντίπαλό του να παίρνει τη νίκη με 7-5, 6-4.

Σήμερα όμως θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στον ημιτελικό του διπλού με συμπαίκτη τον Πολωνό Ντομινίκ Μπουκάλα, ενώ θα αγωνιστεί και στο τουρνουά της 2ης ευκαιρίας.

Από ελληνικής πλευράς συνεχίζει στο μονό μόνο ο Επαμεινώντας Σταμάτης (Ήφαιστος Πάτρας), ενώ αποκλείστηκαν από το κυρίως τουρνουά των ανδρών οι Πατρωνίδης, Γιαννούδης και οι Αντώνης Στεφανούρης, Κώστας Διαλεκτόπουλος, οι οποίοι ανήκουν –όπως και ο Λαζαρίδης- στο δυναμικό του μεσσηνιακού συλλόγου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ.

Η αυλαία της φετινής, 6ης κατά σειρά, διοργάνωσης θα πέσει το Σάββατο.