Εντοπισμός διαρροής νερού εντός της γέφυρας του ρέματος Καραμπογιά

Εντοπισμός διαρροής νερού εντός της γέφυρας του ρέματος Καραμπογιά

Λόγο για διαρροή νερού εντός της γέφυρας του ρέματος Καραμπογιάς, επί της οδού Αγάθωνος, κάνει λόγο αναγνώστης (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας), κοινοποιώντας την ενημέρωσή του «προς τη ΔΕΥΑΚ, το διευθυντή της υπηρεσίας και στο προσωπικό mail του δημάρχου για την αναφερόμενη στο θέμα μεγάλη διαρροή, καθόσον η αρμόδια υπηρεσία μέχρι σήμερα δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια για την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης», όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη: «Σας γνωρίζω ότι στις 29/10/2023 διαπίστωσα ότι στο ρέμα Καραμπογιάς, στο σημείο που διέρχεται η οδός Αγάθωνος, τρέχουν νερά. Τα νερά εξέρχονται από παράπλευρο τσιμεντένιο σωληνωτό αγωγό που βρίσκεται στο δεξιό μέρος της οδού Αγάθωνος με κατεύθυνση από την οδό Αρτέμιδος προς την οδό Αγίων Αναργύρων και καταλήγουν κάθετα εντός του ανωτέρω ρέματος. Σαράντα περίπου μέτρα από τη γέφυρα Καραμπογιά προς την οδό Αγίων Αναργύρων τα νερά εντοπίζονται να τρέχουν εντός φρεατίου ομβρίων υδάτων που βρίσκεται στο αριστερό μέρος της οδού Αγάθωνος.

Επειδή τα νερά είναι πολλά και είναι σίγουρο ότι προέρχονται από αγωγό ύδρευσης που έχει διαρροή, παρακαλώ προστρέξατε άμεσα για τις σχετικές διαπιστώσεις σας και περαιτέρω ενέργειές σας για την αποκατάσταση της βλάβης.

Επισημαίνω ότι ίδια περίπτωση με αυτή ήταν και η διαρροή εντός του ρέματος Ελαφογκρέμι επί της οδού Λεΐκων, περιοχή Πλάκα, που σας είχα γνωρίσει αρκετές ημέρες προ των δημοτικών εκλογών και καταφέρατε να την αποκαταστήσετε μετά τις εκλογές έπειτα από διάφορες παρεμβάσεις μου».