Τυροπωλείο Delicatessen «Αρκαδία»: Αυθεντικές γεύσεις με γνώμονα την παράδοση και τις αγνές πρώτες ύλες

Τυροπωλείο Delicatessen «Αρκαδία»: Αυθεντικές γεύσεις με γνώμονα  την παράδοση και τις αγνές πρώτες ύλες

Η ιστορία του Τυροπωλείου Delicatessen «Αρκαδία», το οποίο μετρά δύο και πλέον χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στο κέντρο της Καλαμάτας, ξεκινά όταν οι αδελφοί Μπαζιωτάκη και ο Θάνος Γκαρδιακός, παιδικοί φίλοι, ενώνοντας δυνάμεις, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο κατάστημα, που θα ικανοποιούσε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες τους.

Με γνώμονα την παράδοση και τις αγνές πρώτες ύλες, λοιπόν, κατάφεραν να παρουσιάσουν μια φρέσκια πρόταση στην πόλη, ισορροπώντας ανάμεσα σε εκλεκτά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα ιδίας παραγωγής, καθώς και άλλες αυθεντικές γεύσεις, όπως επιλεγμένα αλλαντικά, βότανα, σάλτσες, μέλι, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, ζυμαρικά και όσπρια.

Όραμα του Τυροπωλείου Delicatessen είναι η διατήρηση και εξέλιξη αυθεντικών γεύσεων, όπως και η συνεργασία με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, εφοδιάζοντας κάθε σπίτι με ό,τι πιο αγνό παράγει η ελληνική γη!

Ανάμεσα σε μια πλούσια συλλογή παραδοσιακών ειδών, μπορεί να αναζητήσει κανείς βιολογικά προϊόντα και διάφορες ετικέτες κρασιών που έχουν επιλεχθεί με πολύ μεράκι από τους ιδιοκτήτες.

Μια δοκιμή δε, θα πείσει και τους πιο απαιτητικούς… ουρανίσκους!

Έχοντας κατακτήσει ήδη το πρώτο της χρυσό βραβείο στα Mediterranean Taste Awards ’22, η πικάντικη γραβιέρα του Τυροπωλείου Delicatessen συγκαταλέγεται στα προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσει κανείς όταν επισκεφθεί το κατάστημα στην Καλαμάτα. Επίσης, η κατσικίσια φέτα τσαντίλας και το κατσικίσιο γάλα, που βραβεύθηκε φέτος στο διεθνή διαγωνισμό World Cheese Awards ’23 με το χάλκινο βραβείο, έχουν εξίσου δυναμικό κοινό για την πλούσια γεύση τους.

Χρ.Μ.


Βασιλέως Γεωργίου 6 & Αριστοδήμου, Καλαμάτα Μεσσηνίας

Τηλ. 2721 043300

Email: tyropoleion@gmail.com