Αφιέρωμα σε ιστορικά καταστήματα της Μεσσήνης

Αφιέρωμα σε ιστορικά  καταστήματα της Μεσσήνης

Σε συνέχεια του αφιερώματος σε ιστορικά καταστήματα που παραμένουν «ζωντανά», η σελίδα  κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο και φορέας ψηφιακής προβολής «Στην ομορφιά που χάνεται» παρουσιάζει δύο ιστορικά καταστήματα που δίνουν ζωή στο κέντρο της Μεσσήνης.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Στην ομορφιά που χάνεται», αλλά και σε ομάδες στο facebook, ενώ το συντονισμό της δράσης έχουν ο Γιάννης Λάσκαρης και ο Άρης Μπαρκούρας.

H Υπεραγορά της Θάλειας Αργυροπούλου στο κέντρο της Μεσσήνης μετρά πάνω από 70 χρόνια λειτουργίας. Είναι ένας χώρος γεμάτος από σύγχρονα αλλά και διαχρονικά αντικείμενα, απαραίτητα για το νοικοκυριό, και κυρίως σπάνια είδη, που δε βρίσκεις εύκολα πλέον. Αποτελεί ένα  χώρο του οποίου η αύρα σε γυρίζει στη δεκαετία του ’50, όταν πρωτοξεκίνησε να χρησιμοποιείται ως πολυκατάστημα – πρότυπο για εκείνα τα δύσκολα χρόνια.

Το παλαιό τηλεφωνείο της Μεσσήνης σήμερα έχει μετατραπεί σε καφετέρια με υψηλή αισθητική και βρίσκεται στο κέντρο της Μεσσήνης, με την ονομασία «AGORA”.