Δήμος Οιχαλίας: Ορίστηκαν οι 7 νέοι αντιδήμαρχοι

Δήμος Οιχαλίας: Ορίστηκαν οι 7 νέοι αντιδήμαρχοι

Τους νέους αντιδημάρχους μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2025 όρισε με απόφασή της η δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, ευχόμενη κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Συγκεκριμένα, ορίστηκαν πέντε έμμισθοι και δύο άμισθοι αντιδήμαρχοι, ως εξής:

-Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλο με αρμοδιότητες επί Οικονομικών, Διοικητικών Θεμάτων και Θεμάτων Καταστημάτων. Αναπληρωτής δημάρχου.

-Γεώργιος Χρονόπουλος με τις αρμοδιότητες Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος. Επίσης, είναι υπεύθυνος για τις κατά τόπον αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Δωρίου

-Δανιήλ Βλαχόπουλος με τις αρμοδιότητες της Καθαριότητας, της Πολιτικής Προστασίας και του Συντονισμού των Μηχανημάτων

-Γεώργιος Τασιόπουλος με τις αρμοδιότητες του Ηλεκτροφωτισμού, του Αθλητισμού και της Νεολαίας. Επίσης, είναι υπεύθυνος για τις κατά τόπον αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Είρας, σε συνεργασία με τον εντεταλμένο σύμβουλο για τη Δ.Ε. Είρας

-Ηλίας Ντονάς, με τις αρμοδιότητες των Τεχνικών Έργων και Υποδομών (συμπεριλαμβανομένου και της Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης). Επίσης, είναι υπεύθυνος για τις κατά τόπον αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Ανδανίας.

Ως άμισθοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι:

-Αντώνιος Χιώτης με τις αρμοδιότητες της Παιδείας και του Πολιτισμού. Επίσης, είναι υπεύθυνος για τις κατά τόπον αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Μελιγαλά

-Δημοσθένης Τράγος με τις αρμοδιότητες της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (συμπεριλαμβανομένων Παιδικών Σταθμών & ΚΔΑΠ) και της φροντίδας των ζώων συντροφιάς (αδέσποτα ζώα). Επίσης, είναι υπεύθυνος για τις κατά τόπον αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας.

Γενικός γραμματέας ξανά ο Σ. Γυπατίδης

Στο μεταξύ, η δήμαρχος Οιχαλίας με την αριθ. 2/2-1-2024 απόφασή της διόρισε εκ νέου τον Σοφιανό Γυπατίδη του Διονυσίου (υπάλληλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Π.Ε. Μεσσηνίας) ως γενικό γραμματέα του Δήμου. «Η εμπειρία του κ. Γυπατίδη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ είχε διατελέσει και την προηγούμενη θητεία στη θέση αυτή. Μια καθοριστική και κομβική θέση για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, καθώς είναι απαραίτητη η αναβάθμιση και βελτίωση της αποδοτικότητάς τους» όπως σημειώνεται σχετικά.

Εντεταλμένος σύμβουλος

Τέλος, εντεταλμένος σύμβουλος για τα κατά τόπον θέματα αρμοδιότητας της Δημοτικής Ενότητας Είρας ορίστηκε ο κ.  Ευστάθιος Τασιόπουλος.