Εκπαιδευτικό σεμινάριο για «Μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων»

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για  «Μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων»

Εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων» διοργανώνει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (kaem.gr ), σε συνεργασία με το Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής τη Δευτέρα 29 και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, τη Δευτέρα 5 και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.

Το σεμινάριο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να μάθουν πώς να μεταποιούν και να διαθέτουν τα γεωργικά προϊόντα τους στις αγορές με αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο. Κατά τη διάρκειά του δε, θα καλυφθούν κρίσιμα θέματα όπως οι λόγοι για τη μεταποίηση, ο σχεδιασμός έργων, οικονομικές και τεχνικές πτυχές, καθώς και στρατηγικές πώλησης.

Εκπαιδευτής θα είναι ο Ιωάννης Παπαδημητρίου, σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού – People & Business Development Facilitator.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Δευτέρα 29 Ιανουαρίου: “Για ποιον λόγο να μεταποιήσω την παραγωγή μου”

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου: “Πώς πρέπει να σχεδιάσω το εγχείρημά μου”

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου: “Πώς ελέγχω τα οικονομικά της επιχείρησής μου – κοστολόγηση, προϋπολογισμός”

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου: “Στρατηγικές και τεχνικές αποτελεσματικής πώλησης”

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/pNXh1tb9WP53S2dTA ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή μέσω email για περισσότερες πληροφορίες.

Κόστος Συμμετοχής: 40 ευρώ

Πληροφορίες: 

Τ/ 2721025700 – 6974600678

E/ info@kaem.gr

W/ www.kaem.gr