Η βασιλόπιτα του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Η βασιλόπιτα του Σωματείου  Εργαζομένων ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε χθες στο χώρο των συνεργείων το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Καλαμάτας, παρουσία του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, του προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, στελεχών της δημοτικής επιχείρησης και εργαζομένων.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα πολλά και σημαντικά έργα που έχει στο σχεδιασμό της η ΔΕΥΑΚ, επισημαίνοντας το σπουδαίο ρόλο της στην ανάπτυξη του Δήμου και στη θωράκιση των υποδομών του. Ιδιαίτερη, μάλιστα, ήταν η αναφορά του σε σπουδαία έργα, όπως η δεξαμενή στον Αϊ-Γιάννη Καρβούνη, τα ψηφιακά υδρόμετρα, η διαχείριση της λυματολάσπης κ.ά.

Είχαν προηγηθεί οι ευχές από τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ, Κοσμά Κορκόκιο, ενώ σύντομες τοποθετήσεις πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και ο γενικός διευθυντής της, Μιχάλης Βασιλειάδης.

Έπειτα από κλήρωση λαχνών τυχεροί αναδείχθηκαν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΚ, Μανόλης Σαρηγιάννης με πέντε μέρες άδειας και Απόστολος Νταουσάνης με δύο μέρες άδειας.