Κοπή πίτας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας

Κοπή πίτας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας

To Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, μετά την τελετή καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού και του Αγιασμού των υδάτων στο λιμένα Καλαμάτας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της βασιλόπιτάς του, καθώς και εκείνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, αφού τις ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Ευχές έδωσαν ο Σεβ. Μητροπολίτης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Καλαμάτας Πλοίαρχος Λ.Σ. Νικόλαος Κωνσταντέλλης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Ανδρέας Καραγιάννης. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός και οι Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον Λιμενάρχη και τα στελέχη του Λιμεναρχείου για την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και κατ’ επέκταση με το Δήμο Καλαμάτας.

Ο κ. Βασιλόπουλος, επεσήμανε ότι η Καλαμάτα είναι συνδεδεμένη με τη θάλασσα και ότι στόχος του Δήμου είναι να αλλάξει η εικόνα του παραλιακού μετώπου τα επόμενα χρόνια. Στην κατεύθυνση αυτή, ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε σε έργα και παρεμβάσεις που έχουν εξελιχθεί ή προγραμματιστεί (διανοίξεις οδών, χώροι στάθμευσης, αναπλάσεις κ.ά.) και ευχήθηκε σε όλους τα «χρόνια πολλά».