Δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση σε βάρος του 68χρονου

Δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση σε βάρος του 68χρονου

Και δεύτερη καταγγελία, αυτή τη φορά από μια 47χρονη γυναίκα, έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σε βάρος του 68χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας έπειτα από μήνυση που κατέθεσε 29χρονη.

Η υπόθεση με την 29χρονη επρόκειτο να εκδικασθεί χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές  Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, αλλά αναβλήθηκε για τις 23 του μήνα, έπειτα από αίτημα της πλευράς της κοπέλας.

Το «Θ» έχει αναλυτικά στοιχεία για τις υποθέσεις αυτές, ωστόσο περιορίζεται στα άκρως απαραίτητα, καθώς φαινόμενο της εποχής μας είναι αναίτια και με απόλυτη υπερβολή τα Μέσα Ενημέρωσης να είναι αυτά που μπαίνουν στο στόχαστρο μηνύσεων και αγωγών, είτε για εκδικητικούς λόγους είτε ακόμα ακόμα και για λόγους συμφέροντος.

Και καθώς κρίνουμε ότι δεν υπάρχει κανένας φορέας  προστασίας του λειτουργήματός μας, «επιλέγουμε» στη συγκεκριμένη περίπτωση να προσφέρουμε ελλιπή ενημέρωση.

Μήνυση
Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η 29χρονη κοπέλα το απόγευμα της Παρασκευής στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, αλλά κι όσα μας περιέγραψε συγγενικό της πρόσωπο, η κοπέλα αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με το στομάχι της παραπέμφθηκε στον 68χρονο για τη διενέργεια εξέτασης.

Καταγγέλλεται, λοιπόν, ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης, το πρωί της Παρασκευής, ο 68χρονος την παρενόχλησε, όχι μόνο μία φορά, και με ξεκάθαρο τρόπο.

Η κοπέλα αντέδρασε και αποχώρησε, ενώ λίγες ώρες αργότερα απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας το ίδιο απόγευμα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 68χρονο με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δεύτερη καταγγελία
Ο 68χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας και αφέθηκε ελεύθερος.

Το βράδυ της Κυριακής, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από το γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εμφανίστηκε και δεύτερη γυναίκα, η οποία προχώρησε επίσης σε καταγγελία κατά του συγκεκριμένου 68χρονου για παρόμοιο περιστατικό.

Πρόκειται για μια γυναίκα 47 ετών από τη Βουλγαρία και όπως κατήγγειλε, το περιστατικό σε αυτή συνέβη τον Ιανουάριο του 2023.

Χθες που επρόκειτο να εκδικασθεί στο Αυτόφωρο το περιστατικό της 29χρονης, η πλευρά της κοπέλας ζήτησε αναβολή, καθότι αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα υγείας, ενώ είναι σοκαρισμένη κι από το γεγονός.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και ανέβαλε την εκδίκαση για τις 23 Φεβρουαρίου.

Της Βίκυς Βετουλάκη