Δικάζεται σήμερα η 36χρονη που κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά σε παιδιά που φρόντιζε

Δικάζεται σήμερα η 36χρονη που κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά σε παιδιά που φρόντιζε

Τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων αντιμετωπίζει μια 36χρονη που συνελήφθη από την Ασφάλεια Καλαμάτας έπειτα από καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος παιδιών που πρόσεχε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, την Τετάρτη μια 38χρονη μητέρα πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και κατήγγειλε μία 36χρονη, στην οποία είχε αναθέσει τη φύλαξη των παιδιών της, για κακοποιητική συμπεριφορά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς είχαν προσλάβει την 36χρονη το Δεκέμβριο για να προσέχει ένα κοριτσάκι κι ένα βρέφος.

Η 38χρονη μητέρα, όμως, από τις κάμερες που είχε εγκατεστημένες στο σπίτι διαπίστωσε ότι η 36χρονη είχε άσχημη συμπεριφορά προς τα παιδιά, με το να τους φωνάζει και να τα ταρακουνά.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα και το υλικό από τις κάμερες, οι αστυνομικοί αναζήτησαν την 36χρονη, την οποία εντόπισαν και συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Καλαμάτας με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της οδηγήθηκε προχθές το μεσημέρι στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος της απήγγειλε τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων και την παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας για να δικασθεί σήμερα.
Β.Β.