Η αυθεντική ελληνική κουζίνα του Mandarin Oriental, Costa Navarino κατακτά το Παρίσι

Η αυθεντική ελληνική κουζίνα του Mandarin Oriental, Costa Navarino κατακτά το Παρίσι

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino, ταξιδεύει στο Παρίσι, μεταφέροντας την ελληνική γαστρονομία στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας, μέσα από μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων.

Από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου το εστιατόριο Oliviera του Mandarin Oriental, Costa Navarino, ενώνει τις δυνάμεις του με το εστιατόριο Camelia του Mandarin Oriental, Paris, για ένα απαράμιλλο γευστικό take over με την ελληνική παράδοση στο επίκεντρο.

Ο καταξιωμένος chef Bertrand Valegeas δημιούργησε ένα exclusive μενού για το εστιατόριο Camelia, εμπνευσμένο από τη Μεσσηνία και τους θησαυρούς της. Φρέσκες πρώτες ύλες και αυθεντικά προϊόντα από την ελληνική γη παντρεύονται με τη μοντέρνα οπτική του chef και τη φιλοσοφία του Oliviera, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γευτούν τη ζωντάνια της ελληνικής κουζίνας σε κάθε μπουκιά.

Το μενού θα είναι η απόλυτη μετουσίωση της γεύσης της Ελλάδας και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, γευσιγνωσία ελαιολάδου κορωνέικης ποικιλίας και φρεσκοψημένο ψωμί με ρίγανη, σαρδέλες ντολμά αλά πολίτα, κανελόνι με χταπόδι στιφάδο, ριζότο γεμιστά και φιλέτο λαβράκι σελινάτο. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με λαχταριστά επιδόρπια, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το μέλι με κηρήθρα, γύρη και παγωτό χαμομήλι και το Cremeux από κατσικίσιο τυρί, ελληνικό γιαούρτι, λάιμ, λευκή σοκολάτα, παγωτό γιαούρτι και παντεσπάνι αμυγδάλου.

Εάν βρεθείτε στο Παρίσι εκείνες τις μέρες, μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια αξέχαστη γαστρονομική περιπλάνηση.

Εστιατόριο Oliviera
Αποτελώντας ξεχωριστό γαστρονομικό προορισμό, το εστιατόριο Oliviera δίνει νέα πνοή στις γεύσεις της Ελλάδας μέσα από τη δημιουργική ματιά του Executive Chef του resort, Bertrand Valegeas.

Ακολουθώντας την εποχικότητα και αξιοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και προϊόντα της μεσσηνιακής γης, οι επισκέπτες μυούνται σε μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στην καρδιά του Mandarin Oriental, Costa Navarino, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι τους επισκέπτες του για τη δεύτερη σεζόν του, από 1η Απριλίου.