Εράνη: Μαθηματικός υποβιβασμός, με μεγαλειώδη εμφάνιση και «χ» με τον πρωτοπόρο στο Άργος!

Εράνη: Μαθηματικός υποβιβασμός, με μεγαλειώδη εμφάνιση και «χ» με τον πρωτοπόρο στο Άργος!

Η Εράνη αποχαιρετά τη Γ’ Εθνική, με τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά μέσα στο γήπεδο ότι άξιζε κάτι παραπάνω.

Την περασμένη Κυριακή στο Άργος η φιλιατρινή ομάδα έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Παναργειακό, όπου αγωνίζεται και ο «δικός μας» Κώστας Ηλιόπουλος, και τελικά επέστρεψε στη βάση της με τον τιμητικό βαθμό της ισοπαλίας και το 1-1.

Η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή βρέθηκε να προηγείται με 0-1 στο 19’ με τον Γκεβορι (αγωνίστηκε μάλιστα κανονικά, παρ’ ότι είχε βγάλει τον ώμο του στην τελευταία προπόνηση μια μέρα πριν).

Στο 57’ ο τερματοφύλακας της Εράνης, Σαββίδης, απέκρουσε πέναλτι του Πρίκα και οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να φτάσουν στο 92’ με τον Τσιώλη για να ισοφαρίσουν (κρατήθηκαν συνολικά 17 λεπτά καθυστέρηση!) και να διατηρήσουν προβάδισμα ενός πόντου (58 έναντι 57) από την 2η Κόρινθο.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Καπετανάκης, Σακελλαρόπουλος, Τσάνι, Τσιώλης, Τσούτσης, Ηλιόπουλος, Πρίκας, Ντε Σόουζα

ΕΡΑΝΗ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης, Τσερπές, Mrozcsko, Σινάνι (74’ Καραμπέτσος), Παπαδόπουλος (55’ Μπουρδέκας), Κουτσιανούλης (60’ Φλαριώτης) Φάκκης, Γκεβόρι, Πουλιανός, Κωνσταντόπουλος (74’ Λακριντής).

-Μετά τη διεξαγωγή και της 28ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο η Εράνη είναι στην 3η θέση από το τέλος με 16 βαθμούς, ενώ την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου θα υποδεχθεί στα Φιλιατρά τη Θύελλα Ραφήνας, με στόχο το καλύτερο δυνατό φινάλε στα 5 συνολικά παιχνίδια που απομένουν.