10ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας: Την Τετάρτη η εκδήλωση μετονομασίας σε «Πέτρος Θέμελης»

10ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας: Την Τετάρτη η εκδήλωση  μετονομασίας σε «Πέτρος Θέμελης»

Ανοιχτή εκδήλωση διοργανώνει το 10ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας την Τετάρτη, 24 Απριλίου,  για την επίσημη μετονομασία του σε «10ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας-Πέτρος Θέμελης».

Οι υπεύθυνοι του σχολείου σημειώνουν για το σπουδαίο καθηγητή Αρχαιολογίας και για αναστηλωτή της Αρχαίας Μεσσήνης: «Ο Πέτρος Θέμελης, με το έργο και την προσφορά του στον πολιτισμό, αντιπροσωπεύει τις αξίες που επιδιώκουμε να προβάλουμε και να εμφυσήσουμε στους μαθητές και τις μαθήτριές μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια εκδήλωση θα δοθεί σε αίθουσα του σχολείου το όνομα του αείμνηστου διευθυντή του 10ου Πειραματικού Δημοτικού Καλαμάτας, Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον περασμένο Γενάρη.

Πρόγραμμα-Πρόσκληση

19.30: Προσέλευση

19.45: Καλωσόρισμα από τη διευθύντρια του σχολείου Δωροθέα Λαμπρίδη

19.50: Παρουσίαση του σχολείου

20.00: Ονοματοθεσία της Αίθουσας Εκδηλώσεων σε «Αίθουσα Γιάννης Χριστόπουλος», Ομιλία της διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Θεοφανείας Σιούτη

20.30: Μετονομασία του σχολείου σε 10ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας «Πέτρος Θέμελης», Ομιλία της καθηγήτριας του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Δήμητρας Δελλή, για την προσωπικότητα και το έργο του αείμνηστου Πέτρου Θέμελη

21.00: Λήξη εκδήλωσης