Πασχαλινά φαναράκια και αυγά στο Αγρόκτημα Φοίφα

Πασχαλινά φαναράκια και αυγά στο Αγρόκτημα Φοίφα

Κυριακή των Βαΐων και τελευταία πριν από το Πάσχα στο Αγρόκτημα Φοίφα θα στήσουν πολυεργαστήρι δημιουργικής επανάχρησης για τα φαναράκια της Μεγάλης Παρασκευής και της Ανάστασης! Από γυάλινα βαζάκια που θα μεταμορφωθούν με φυτικά και μη υλικά στα φαναράκια που θα διαχέουν το φως της αγάπης και της αναγέννησης, της ανανέωσης της φύσης και των καρδιών μας.

Κυριακή 28 Απριλίου, επομένως, «και το αγρόκτημά μας θα είναι ανοιχτό για όλες και όλους! Καλέστε μας στο 2721022505 για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής!» αναφέρεται σε σχετικό κάλεσμα.

Επίσης, καθώς Πάσχα χωρίς αυγά δε γίνεται, τη Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου (16.30 – 18.30), το «Σχολείο στη Φύση» μας προσκαλεί να βάψουμε τα αυγά μας με το μοναδικό Re:Think τρόπο! Χρώματα από τα φυτά του χτήματος και σχέδια από τα λουλούδια των κήπων θα δώσουν τα πιο πολύχρωμα και μοναδικά πασχαλινά αυγά, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν μια νέα τεχνική βαφής, βγαλμένη από τη φύση, που σαν παιχνίδι μπορούν να απολαύσουν μικρά και μεγάλα παιδιά!

Να σημειωθεί πως το Αγρόκτημα με το πέρας των πασχαλινών εκδηλώσεων θα παραμείνει κλειστό και θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί και πάλι κόσμο με το άνοιγμα των σχολείων.