Περιοδεία ΚΚΕ Μεσσηνίας στις οικοδομές

Περιοδεία ΚΚΕ Μεσσηνίας στις οικοδομές

Περιοδεία σε οικοδομές τις Καλαμάτας και στο αντιπλημμυρικό έργο πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Καράμπελα, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας.

Στις συζητήσεις που έγιναν αποτυπώθηκε φανερά η δυσαρέσκεια για την κυβερνητική πολιτική και όλους τους τελευταίους νόμους που έχουν πετσοκόψει μια σειρά κατακτήσεις των εργαζομένων.

Μεταξύ άλλων, ο Π. Καράμπελας δήλωσε: «Οι οικοδόμοι έχουμε πείρα! Μέσα από το μαζικό και συλλογικό μας αγώνα έχουμε καταφέρει νίκες. Στις εκλογές στις 9 Ιούνη να στείλουμε μήνυμα ότι δυναμώνουμε αυτό τον αγώνα. Με ακόμα ισχυρότερο ΚΚΕ, να καταγραφεί αυτός ο αγώνας μας και στις κάλπες. Αλλά και στους δρόμους το επόμενο διάστημα. Είναι επιτακτική ανάγκη. Γιατί με εντολές της Ε.Ε., που ψηφίζουν εκεί όλοι μαζί (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Ελληνική Λύση – Νέα Αριστερά) και νομοθετούν εδώ όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις (στηρίζοντας πάλι όλοι μαζί), οι ζωές μας και η καθημερινότητα στις οικογένειές μας γίνονται ακόμα πιο δύσκολες. Η ψήφος των οικοδόμων και των οικογενειών μας πρέπει να είναι ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που από την αρχή και με συνέπεια αντιπαλεύει την Ε.Ε.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, την Παρασκευή 9 Μαΐου, στις 8.00 το βράδυ, στην πλατεία Όθωνος με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ».