Vespa Kalamata ride το επόμενο Σαββατοκύριακο

Vespa Kalamata ride  το επόμενο Σαββατοκύριακο

Λάτρεις του θρυλικού δίκυκλου θα συναντηθούν στην Καλαμάτα

Σε συνεργασία με το Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας, το Vespa Club Piraeus και το Vespa Club Kalamatas ενώνονται και πραγματοποιούν μια μοναδική απόδραση από την καθημερινότητα, με προορισμό τη μαγευτική πόλη της Καλαμάτας.

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας υποστηρίζει αυτή τη μεγάλη συνάντηση, καθώς πρόκειται για ακόμα μια δράση εξωστρέφειας και προβολής, η οποία μάλιστα έρχεται να ενισχύσει την κίνηση στην πόλη στις αρχές της θερινής σεζόν.

Θρυλικό δίκυκλο
Οι φίλοι και λάτρεις της Vespa θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης και περιήγησης στην πόλη. Παράλληλα, θα προσφέρουν θέαμα και θα  αναδείξουν τις ομορφιές της. Όσοι δε συμμετέχουν, θα έχουν σίγουρα την ευκαιρία να δουν τα θρυλικά δίκυκλα στους δρόμους της πόλης, απολαμβάνοντας εικόνες που φέρουν αέρα άλλης εποχής.

Η προβολή της Καλαμάτας λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης οδηγών Vespa θα είναι επίσης μεγάλη, καθώς θα γνωρίσουν τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, θα ξεναγηθούν σε αυτήν, και στη συνέχεια θα μεταφέρουν την εμπειρία τους.

Στο πλαίσιο της εξόρμησής τους στην Καλαμάτα έχει διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης, στον Ταΰγετο, στη Νέδουσα, συναντήσεις, party και συναυλία.

Οι επισκέπτες οδηγοί Vespa θα πραγματοποιούν τις εγγραφές στους στον οικίσκο της προβλήτας του λιμένος Καλαμάτας (Φαρών & Ναυαρίνου), προκειμένου να υπάρχει επίσημη καταγραφή του αριθμού των συμμετασχόντων.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται την Παρασκευή 31 Μαΐου (9.00 – 21.00) και το Σάββατο 1η Ιουνίου, από τις 9.00 έως τις 11.00 το πρωί.