Κυριαρχική παρουσία είχε ο ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες 2-4 Μαΐου στο ξενοδοχείο Lytos στο Ηράκλειο Κρήτης.
Επαναλαμβάνοντας την περυσινή επιτυχία, η 5μελής μεσσηνιακή ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια 2025.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ακαταμάχητος, κατακτώντας τον τίτλο τόσο στο μονό (κέρδισε στον τελικό τον Επαμεινώνδα Σταμάτη του Ήφαιστου Πάτρας με 6-2, 6-2), όσο και στο διπλό, όπου με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο πέτυχαν 3 στις 3 νίκες.
Στο διπλό η πρωτιά κρίθηκε στον αγωνιστικό «εμφύλιο» ανάμεσα σε 4 αθλητές του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, με τους Μανώλη Χαλούλο/Αντώνη Στεφανούρη να καταλαμβάνουν τη 2η θέση, με δύο νίκες και ήττα από τους συμπαίκτες τους Λαζαρίδη/Διαλεκτόπουλο.
Το χάλκινο μετάλλιο στο μονό κέρδισε ο Αντώνης Στεφανούρης, επικρατώντας στο ντέρμπι του μικρού τελικού απέναντι στον Διαλεκτόπουλο με 2-0 (6-2, 6-3).
Την πρωτιά στη δεύτερη ευκαιρία του consolation κατέκτησε ο Μανώλης Χαλούλος, συμπληρώνοντας τα μετάλλια της καλαματιανής ομάδας, ενώ το …βάπτισμα του πυρρός πήρε ο Παναγιώτης Παναγόπουλος, με την πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα (έπαιξε δύο αγώνες και αποκλείστηκε από τους Στεφανούρη και Χαλούλο).
Το «παρών» στους αγώνες έδωσαν ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΕΑΟΜ ΑμεΑ Περίανδρος Επιτροπάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Γιώργος Αγριμανάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.
Οι υπεύθυνοι του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ ευχαριστούν την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και τους συνεργάτες της, τον Καλαματιανό επιδιαιτητή Δημήτρη Χαντζή και τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κόντο, ενώ συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τους συλλόγους που συμμετείχαν.